Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Feng Shui - føler du deg sliten, trøtt, ensom, angst, ubalanse, osv?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Feng Shui - føler du deg sliten, trøtt, ensom, angst, ubalanse, osv?

mai 17 2017 - 19:10
Jeg leser mye om at mange føler seg sliten, har angst og diverse andre problemer og tenkte å komme med et tips.

Har noen hørt om feng Shui? Det er en gammel kinesisk praksis som går ut på å innrede rom på en harmonisk måte som gjør at energien din er mer i balanse (og du ikke føler deg så sliten).

Søk litt på Google etter feng Shui og tips til hvordan man bør innrette et rom. Det står mye:)

Alt er energi, også ting og rot som ligger å slenger. Det rotet du har og alle tingene du ikke bruker, kan være nettopp det som gjør deg sliten og suger energien ut av deg.

Rot kan være alt fra et overfylt bord eller aviskurv, mye i hyller og skap, overfylt bod, og lignende. For eksempel med feng Shui er det også tips at du ikke bør sitte med ryggen til døra fordi da blir visst konsentrasjonsevne eller noe sånt svekket.

Har du mye som ligger å slenger, så er det kanskje på tide å gå gjennom ting og tang og se om det er noe du kan kaste? Ta en vårrengjøring, kast ting du ikke bruker og har brukt på flere år, omøbler gjerne også og vask generelt så du får renset ut all gammel energi som kun gjør deg sliten, trett og får deg til å føle angst.

Balansen mellom ånd og sjel er det på tide å se som en helhet, fordi begge hører til hverandre. Ubalanse i sjelen er da du ofte har angst og lignende. Chakra er et annet energisystem som alle har i selve kroppen. Dette høres sikkert veldig alternativt ut, men før du blir skremt og bare klikker bort fordi du forhåndsdømmer.... Se ihvertfall litt på hva feng Shui er. Kanskje det er noe for deg, så du føler der bedre og ikke så ensom lengre heller?

Jeg ville bare dele og håper feng Shui kan være en måte å hjelpe til et bedre liv, hvor du har mer energi og overskudd.
Til forsiden