Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

"Du ser ut som en skoleskytter"

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

"Du ser ut som en skoleskytter"

mai 14 2017 - 11:47
La oss analysere dette utsagnet.

Enten mener folk som sier dette;
1. "Du ser ut som du har lidd i lang, lang tid og at grensa di er nådd"
eller
2. "Du ser skummel og farlig ut"

Hvis 1, dette kunne vært logisk hvis det hadde blitt sagt på en sympatisk måte. Men det blir det aldri, så la oss stryke det punktet og fokusere på 2. Hvordan er det logisk å si noe slikt med et hånlig flir, hvis ikke de har et dødsønske? Hmm, hvis man trekker ut et våpen der og da, kommer de fortsatt til å håne?

Det er jo selvsagt også mulighet 3: Folk er noen ondskapsfulle og dumme dyr som mangler evnen til å forstå egne ord og hva de egentlig betyr. De tar den raskeste veien til å såre og tenker ikke over hva de sier. Ikke før det går for langt og noen ligger der livløse på bakken og alle fortsatt er helt uforstående til hvordan noe slikt kunne skje.
Avatar

Re: "Du ser ut som en skoleskytter"

mai 15 2017 - 11:40
Nå veit jeg ikke konteksten eller hvordan dette utsagnet ble sagt, men jeg går for mulighet 3. De tror ikke at det vil få noen alvorlige konsekvenser for dem, og de sier derfor rett ut hva de intuitivt føler for å si - som enten er fordi de er genuint nervøse/redde og prøver å hinte ut et svar fra deg om at du ikke er farlig allikevel; eller fordi de har et behov for å se ned på andre og derfor "automatisk" angriper deg med slike utsagn.
Til forsiden