Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Diagnose?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Diagnose?

aug 6 2017 - 13:09
Rart spørsmål, men hvordan kan jeg finne ut hva slags diagnoser som har blitt vurdert/ satt på meg? Jeg opplevde for et par dager siden å få spørsmål under en innleggelse på sykehus om jeg hadde en veldig spesifikk diagnose, utifra et eller annet personen så på en skjerm hos seg. Jeg fikk ikke muligheten til å spørre hvor det kom i fra, men det siste jeg har hørt er at jeg ikke har noen spesifikk diagnose enda fordi jeg ikke har vært skikkelig utredet, så jeg ble og er ganske forvirret, og ønsker å finne ut om noen har satt en diagnose på meg uten å ha sagt ifra til meg.
Avatar

Re: Diagnose?

aug 9 2017 - 15:34
Du har jo krav på innsyn i din journal, og utskrift/kopi av den også vil jeg tro. Henvend deg til det sykehuset du referer til og til fastlegen din.
Avatar

Re: Diagnose?

aug 11 2017 - 02:36
Sykehuset jeg opplevde dette på er ikke akkurat lokalsykehuset og legen min... vel det kan bli en utfordring. Men jeg får prøve. Jeg bare stusser på om det i det hele tatt kan være lov uten å fortelle meg noe? Det er jo min helse det er snakk om!
Avatar

Re: Diagnose?

aug 13 2017 - 05:03
På helsenorge.no legger de ut noen journaler. Men er usikker på om alle sykehus gjør det. Du kan jo titte litt på din side der og se hva du finner.

Du skal egentlig være opplyst om hvilke diagnoser som du blir vurdert på. Det er ikke alle som er like flinke til å praktisere det, men om du spør så skal de svare.
Til forsiden