Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Det fungerer ikke (kroppen kveler meg)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Det fungerer ikke (kroppen kveler meg)

april 18 2017 - 22:02
Hei.

Jeg har et litt merkelig problem.

For en del år siden la jeg om kosten mer eller mindre over natta. Trodde dette skulle gå greit. Siden den tid har jeg vært plaget med å ALDRI føle meg mett. Jeg merker ikke at jeg spiser en gang.

Fordøyelsen min er også helt ødelagt. Jeg går rundt og tenker på mat hele tida, er ekstremt frustrerende. Tingen er at jeg aldri får den metthetsfølelsen som følger et måltid, det at kroppen på en måte roer seg fordi nå har den fått mat.

Noen ganger blir jeg skikkelig dårlig etter å ha spist noe, uten at jeg kan tenke meg hvorfor. En skål med havregryn kan ende i at jeg totalt ødelegger dagen min ved at jeg blir uvel, kvalm, energiløs, dårlig, får tankekjør.

Det høres så rart ut, for meg er det det også, men jeg føler noe er alvorlig galt med kroppen min. Ikke i den forstand at det er direkte alvorlig, men at det gjør meg så ekstremt dårlig. Kjennes som hele mat-fordøyelses-tarm-systemet er i ubalanse.

Hver minste lille ting jeg spiser, påvirker meg. Jeg kan liksom kjenne at det skjer ting i kroppen min, at kroppen ikke klarer å håndtere det jeg spiser eller noe, og at jeg blir fysisk og psykisk i ulage.

Er det noen som har noen innspill til dette, noen som vet noe mer om det (jeg finner ingenting), noen som har lignende opplevelser, som har noen tips til hva jeg kan gjøre? Eventuelt hvor jeg kan henvende meg.

Jeg kan ikke ha det sånn som dette lenger, men jeg er samtidig redd for å spørre om hjelp.

Hilsen en frustrert en
Til forsiden