Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

De stygge

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

De stygge

mars 5 2018 - 01:52
Man tenker kanskje at pene mennesker har lettere for å bli kjent med folk, få flere venner - flyter igjennom livet eller hva nå enn.

Men jeg lurer noen ganger på om et pent utseende kan være en ''curse'' til tider.

Man blir behandlet veldig annerledes tror jeg om man er pen.

Det jeg egentlig lurer på, uansett hvor overfladisk eller mentalt tilbakestående dette må fremstå.
Er om de som er stygge, vet ikke hvilket klokt ord jeg skal bruke, men de som ifølge samfunnet/ - media er stygge, om de har lettere for å få seg venner.
Fordi da er de de møter kun interessert i et faktisk vennskap og ikke noe annet eller noe mer.

Jeg er ganske sikker på at det er slik.
Dette er egentlig ikke et spm, samtidig som det er det.

Kunne sikkert pakket inn dette på en fin måte.
Avatar

Re: De stygge

mars 5 2018 - 08:16
Etter hva jeg har lest så kan pene barn flyte gjennom oppveksten på det alene, uten å utvikle det som mange ser etter i voksen alder, og da oppleve at de ikke lenger får oppmerksomhet og bli triste pga det... men det er like mange "skjebner" som det er personer.
Avatar

Re: De stygge

mars 5 2018 - 08:36
Arterier: Jepp, det du påpeker er velkjent. Utseende (særlig for jenter) gir en sosial effekt på samme måte som det å være rik gir. Er du pen eller rik kan du lett få "instant gratification" i form av overfladisk beundring og interesse fra andre mennesker, og det kan derfor i utgangspunktet være vanskelig å vite om andre mennesker egentlig liker den man faktisk ER som person - med mindre man har noen dype vennskap hvor man intuitivt skjønner at vennskapet faktisk er ekte.

Er man derimot stygg eller fattig så er det åpenbart personligheten ens som har interessert andre mennesker, siden man da ikke har noe annet å tilby dem.
Til forsiden