Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bilder på av veie...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bilder på av veie...

aug 3 2017 - 08:47
Les om denne dama på nyhetene som er fortvila over å ha mista mobil / nett bilder av seg selv og barna sine. Det er også snakk om tap av intim bilder. Og hun er sjokkert og lei seg etter att innnbruddstyven har sendt ett intim bilde på hennes nye telefon. Men når du legger fra deg sånt i en åpen garasje da har du mest deg selv å takke.
Avatar

Re: Bilder på av veie...

aug 3 2017 - 12:46
Jeg syntes ikke det er greit å stjele. Og det er feil å uskyldiggjøre det! Jeg syntes man skal kunne legge fra seg/glemme ting uten å være redd for at det blir stjålet!

Så mitt svar til dette er; Nei, hun har ikke bare seg selv å takke ;(.

Å skulle måtte være redd for tyveri, trakassering og vold skal ikke uskyldiggjøres!
Samfunnet skal være et trygt sted å leve!

(Sorry, jeg tar ikke humoren din i dette!)
Avatar

Re: Bilder på av veie...

aug 18 2017 - 15:39
Jeg syns hun har seg selv å takke, men samtidlig så skal jo samfunnet være trygt og sikkert, men alt med måte. Hvis du legger fra deg nakenbilder i den egen postkasse, ja da ber du vertfall om det (et eksempel). Sånn er livet, man må bruke hodet litt også og ikke bare legge fra seg ting over alt. Grunnen til at folk ofte legger fra seg ting og glemmer det, er fordi de er stresset alt for ofte, det er noe samfunnet sliter med i dag - stress.

Alle burde vite at mobilen i dag kan enkelt krypteres i lag med en PIN kode for åpne tilgang til telefonen, og alle burde være klar over at samfunnet i dag er noe helt annet enn det det var før med all denne teknologien over alt (internett, wifi, 4G osv). Alle har et ansvar selv å oppdatere seg med teknologien og moderniseringen som skjer hele tiden, det syns nå jeg. Er bare å google en gang og lese noen minutter, så blir du oppdatert raskt og enkelt.

Jeg tipper det ligger bilder av meg selv på avveie (fra min ungdomstid), men jeg kunne ikke ha brydd meg mindre. Bare tenk hvor mange bilder som ligger ute på nettet av folk.. hvem bryr seg egentlig? Jeg føler at så lenge tiden går, så glemmer alle ut bildene de så av deg uansett, ingen bryr seg til slutt - men de som bryr seg blir ofte ofrene da.
Til forsiden