Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bergen.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bergen.

mai 18 2017 - 19:33
Hei. jeg er en fyr i Bergen som egentlig er rastlaus av natur. Har hatt en større operasjon i en fot for over 2 mnd. siden. Har noen uker igjen før jeg kan bevege meg "fritt" eller hvertfall ikke så vanskelig. Har jo trua på at dette går helt fint, rekker kanskje siste del av sommeren. Men jeg sliter med bipolar, som kanskje mange vet så har vi ikke "trua" alltid. Ser så frem til å bare kunne gå på butikken. Nå har jeg sett stort sett alt av film og tvserier som har kommet ut i 2017. Omg. bare kjeder r.... av meg. Sliten og ensom.
Avatar

Re: Bergen.

mai 28 2017 - 17:16
Heisann.
Jeg er en mann bosatt i Bergen som kjenner meg i gjen i mye av det du her skriver, av andre årsaker muligens men jeg vet akkurat hvordan det føles.
Alt jeg kan si for eventuell støtte er ikke gi opp.
Hav om du gir deg selv et "oppdrag" bestemme en dag hvor du gjør en enkel oppgave som det å bre ta bybanen til lagunen, ta en kaffe .

kan bare ønske lykke til.
Til forsiden