Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Aldersforskjell i et forhold?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Aldersforskjell i et forhold?

feb 26 2018 - 10:40
Hei hva er vanlig alder å være i et forhold? Eksen min har funnet en ny kjærste som er 21 og han er 32. Er det litt? For mye? Jeg selv er like gammel som eksen.
Avatar

Re: Aldersforskjell i et forhold?

feb 26 2018 - 12:23
Tja..
I utgangspunktet er jo alder bare et tall.

Men man kan jo ofte være på forskjellige stadier i livet ved stor aldersforskjell. Og jo større aldersforskjellen er, jo større er muligheten for at man ikke klarer å kombinere interesser og behov i livene sine.

Jeg tror at jo eldre den yngste er, jo mindre betydelig er aldersforskjellen. Dvs om yngste partner er la oss si 30 år, vi jeg påstå at aldersforskjellen kan være betydelig større enn ved de fleste 20-åringer f.eks.

Så i dette tilfellet vil jeg si det kommer helt an på eksen din, hvordan hen er og ikke minst hvordan hen nye kjæresten er som person. Så lenge felles respekt og forståelse er der, syntes jeg det er greit.. men det er jo ikke alltid tilfelle da..
Avatar

Re: Aldersforskjell i et forhold?

feb 26 2018 - 13:14
Bedre å være glad i personen enn alderen. Fokus på at det må være en spesiell alder fører ikke mye godt med seg egentlig.

Enkelte tilfeller vil være suspekte, men for min egen del så mener jeg at når begge er voksne, så spiller det ingen rolle om det er 4 min eller 40 år.


Jeg og frua har 13 år mellom oss og vi fungerer utmerket i lag.
Avatar

Re: Aldersforskjell i et forhold?

feb 26 2018 - 13:51
Tror det blir vanskelig å bli gammel sammen med en person som er over 10år eldre.
De sier også at etter fylte 30 så begynner man å gå nedover, ihvertfall kroppslig. Blir som å drasse med seg en eldre kar på slep som ikke greier å holde følge.
Han må nok ta fram rullatoren lenge før ho får bruk for en selv.
Til forsiden