Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

søker flere venninner i oslo området

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

søker flere venninner i oslo området

aug 16 2017 - 21:48
jeg er ei jente / dame som vel egentlig har ett ganske stort sosialt nettverk fra før, men flere av vennene mine har stiftet familie / fått barn den siste tiden, og det merkes at mange av dem ikke har så god tid lengerm særlig i helgene skulle jeg gjerne ønske det skjedde mer..

derfor prøver jeg meg her

bor i oslo og søker flere venninner i oslomiljøet.
bortsett fra det jobber jeg litt frivillig, og søker på betalte jobber (; (: (:
interesser : litteratur, - leser MASSE, brettspill, film, kafeturer, svømming, har heller ikke noe imot ett bra foredrag eller en god konsert eller noe annet kulturelt!
gode samtaler er også noe jeg setter veldig pris på (:

håper på respons.

smil fra meg (;
Avatar

Hei.

aug 19 2017 - 09:52
Jeg sliter med det samme. Hadde vært super hyggelig å ha flere å skravle med

:)
Avatar

Re: søker flere venninner i oslo området

aug 26 2017 - 15:18
Er i samme situasjon med at venner har blitt etablerte og ikke har tid til å finne på så mye lenger. Mange har også flyttet fra Oslo-byen. Og her sitter jeg og lengter etter noen å skravle med og finne på ting med. Kanskje vi som er "i samme båt" kunne finne hverandre?!? Hilsen Anette. PS. Jeg er 36, er vi cirka i samme alder?
Avatar

Re: søker flere venninner i oslo området

aug 27 2017 - 12:37
Ja, vi som er "samme båt", burde kanskje finne sammen og møtes. Føler Oslo er en veldig upersonlig by, vanskelig å finne nye bekjenter.
- Erle
Avatar

Re: søker flere venninner i oslo området

aug 27 2017 - 12:37
Ja, vi som er "samme båt", burde kanskje finne sammen og møtes. Føler Oslo er en veldig upersonlig by, vanskelig å finne nye bekjenter.
- Erle
Avatar

jeg er phoebebuffay1

aug 29 2017 - 22:21
så koselig at dere tok kontakt begge to (: det er meg som er phoebebuffay1, men jeg hadde glemt passordet og fikk ikke til å lage nytt, så det endte opp med at jeg måtte lage ny bruker... har vært surr med det der før og! uansett vil jeg gjerne bli mer kjent med begge to.

ja, jeg blir 32 nå i høst, så vi er ca like gamle - det er knall <3
skriver mer siden,,

klem <3
Avatar

Re: søker flere venninner i oslo området

aug 29 2017 - 22:40
Kjipt med brukernavn/passord-problematikk. Godt du er på plass igjen da. Hvorfor var brukernavnet ditt phoebebuffay forresten? Er du like svimete som henne?!? :P

Avatar

Re: søker flere venninner i oslo området

sep 4 2017 - 20:58
Hei

Fikk dere til et møte? Vis ni har plass for en til henger jeg gjerne med:-). Kanskje et kafe møte:-).
Ønsker å utfordre meg selv å treffe litt nytt folk. Er 36 år gammel og har ikke barn så kjenner igjen problematikken.


Mvh

Ann
Avatar

..,

sep 5 2017 - 20:17
Dame på 39 år. Bor 7 mil nord for Oslo☺️
Avatar

:)

sep 12 2017 - 15:41
Såvidt jeg vet er det ingen fra denne "tråden" som har møttes enda. Skal vi prøve å få til en kafé-date da eller? Hilsen Anette
Avatar

her er jeg igjen...

sep 18 2017 - 00:12
hei!!!!
nå sendte jeg akkurat melding til Anette, fordi jeg har byttet nick for 3 gang! jeg er fortsatt phoebebuffay og herecomes the sun, og drittlei av brukernavn og passord på denne siden (: men jeg ønsker fortsatt å bli kjent med nye folk, og er veldig med på kafetreff (:

smil fra trådstarteren (:
Avatar

Skal vi forsøke å få til en kafe treff nå til lørdag den 23. September?

sep 21 2017 - 12:17
Så vad sier ni jenter?

Noen som har tid å treffes nå på lørdag den 23. September? Kjempekul vis vi kunne bli en liten gjeng. Kl. 11.00 på noe koselig kafe i Oslo? Forslag?

Jeg har også problemer med passord. Fikk tilsendt et nytt men det fungerte ikke så fra nå heter jeg Ann Oslo 2 Ikke bare Ann Oslo :-).

Anette ser du har svart på min tråd også som jeg opprettet. Håper dame 39 har mulighet å komme inn til Oslo. Kan hjelpe til med å finne parkering vis du kjør bil:-).

Så noen flere som er på kafe humør:-)
Avatar

Re: søker flere venninner i oslo området

sep 21 2017 - 17:44
ja! i utgangspunktet veldig men har bpa (assistent) og hun har kveldsvakt på lørdag, ): men dere andre må gjerne møtes, så kaster jeg meg med når jeg kan, og så vil jeg gjerne holde kontakten med dere her inne til vi finner en dato, supert at du følger opp initativet Ann (: smil fra meg
Avatar

Kafé-date?

sep 22 2017 - 14:06
Liker at du er så på Ann :) Jeg blir gjerne med på kafé på lørdag! Skal vi prøve oss på et sted litt sentralt i byen da sånn at det er lettest mulig å komme seg til/fra for de som vil være med? Hva med å møtes ved fontenen på Youngstorget? Derfra har vi Kafé Sør, Internasjonalen, Kulturhuset, Kjøkken og bar, People's m.fl. i umiddelbar nærhet. Bare et forslag. Kom gjerne med andre forslag. Eneste krav fra meg er at de har KAFFE!!! :D
Hilsen Anette
Avatar

Da er det tre personer som villmøtes imorgen lørdag! Kom med du også!

sep 22 2017 - 18:49
Vis det er flere som vill med imorgen på kafé send venneforespørsel til meg så jeg sender jeg møtested:-).

Avatar

Grøn aktivitetsdag i Sofienbergsparken imorgen lørdag den 23. September.

sep 22 2017 - 22:01
Hei igjen.

Til vi som skal treffes imorgen på Grunerløkka og ellers forslag til lørdagsaktivitet for alle andre:-). Kl. 14.00 ordner bydel Grunerløkka en aktivitetsdag i sofienbergsparken. Programmet ser hyggelig ut:-).De har også utekino på kvelden.

Mvh

Ann Oslo 2
Til forsiden