Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Videregående og noen å snakke med

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Videregående og noen å snakke med

juli 17 2017 - 15:01
Hei. Jeg har vært hjemmegående ett år nå etter at jeg droppet ut av VG1. Jeg gikk der i 6 uker noe som var overraskende lenge iforhold til det jeg hadde forventet. Jeg prøvde så godt jeg kunne å fortsette men det ble rett og slett for vanskelig. jeg har påvist noen forskjellige typer angst og en moderat depresjon, jeg går til psykolog men føler jeg er på akk samme plass som for et år siden.
jeg har kommet inn på videregående men er veldig usikker på hvordan dette kommer til å gå, og derfor bruker jeg mye tid og energi på å grue meg. jeg er utrolig frustrert og usikker på fremtiden.
siden det er sommerferie så er det pause fra psykologen og jeg begynner å slite en del. så jeg håper egentlig på å få noen å prate med. kanskje noen som har opplevd å være i en lignende situasjon. håper også at noen gidder å svare.
Hilsen jente på 17 år
Avatar

Hei

juli 20 2017 - 13:25
Sender deg en melding :)
Avatar

Hei

juli 27 2017 - 00:58
Eg er ei jente på 17 snart 18 som også har slitt litt med angst og depresjon. Eg skal begynne på ny skule til høsten og gruer meg litt, så visst du vil kan du snakke med meg :)
Avatar

Hei

sep 4 2017 - 22:51
Jente fra Trondheim, 16 snart 17. Vil gjerne være venner :)
Avatar

Re: Videregående og noen å snakke med

okt 31 2017 - 00:45
hei, j15 her. snakker gjerne.
Avatar

Re: Videregående og noen å snakke med

nov 1 2017 - 13:19
Gutt 17, droppet ut av vg1 for andre gang. Vanskelig å skulle fullføre utdanning når man lever med kronisk sykdom og ikke egentlig vil leve som alle andre... kan sikkert snakke med litt lignende problemer
Avatar

Det finnes alltid hjelp

nov 9 2017 - 23:23
Heisann, 18 år gutt fra Trondheim her. Må si jeg sliter med noen av de tinga du nevnte, angst bl.a. Har hatt flere psykologer og fikk masse gode tips. Er bare å sende pm om du ønsker :)
Til forsiden