Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninner i Bergens området:)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninner i Bergens området:)

mars 13 2018 - 00:28
Jeg er 37 år bosatt litt utenfor Bergen. Er gift og har tre barn:) Har det meste på plass,men mangler den gode venninnen en kan snakke med alt om. Har en mann som er mye borte på jobbreise og er dermed mye alene med unger og hus. Har lite nettverk her vi bor og de fleste venninnene jeg har er stort sett opptatt med sitt og vi har sklidd fra hverandre.

Savner å ha en beste venninne å dele alt med, en å le sammen med og kunne dele alt fra oppturer og nedturer med. En å kunne sitte i sofaen å bare skravle med, gå turer, finne på ting med som shopping turer, kino og kafé besøk. Eller finne på ting ilag med ungene visst du også har barn. Det blir ofte lange og ensomme helger hjemme med de små. Som person er jeg veldig rolig og litt sjenert,men det avtar fort når jeg blir kjent med folk:) Er ikke noe fest person, og er på byen ytterst sjelden. Kanskje det er noen som leter etter det samme som har lyst å ta kontakt:)
Til forsiden