Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vennetreff gruppe for Oslo på Facebook.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vennetreff gruppe for Oslo på Facebook.

april 12 2017 - 01:47
I 2014 startet jeg en gruppe på facebook med tanke på at folk fra denne siden skulle kunne ha en arena til å arrangere treff, og treffes i det sosiale liv i Oslo. Ganske fort skjønte jeg at vi her på SiDetMedOrd ofte ikke er flinke nok til å holde kontakt og møtes på ordentlig. Så jeg valgte å åpne gruppen for alle som ville være med, for at vi skulle kunne ha arrangementer der det faktisk dukket opp nok folk til å bli en ålreit gruppe. Altså også fra andre steder på nettet, der jeg ble kjent med folk. Noe jeg har vært veldig aktiv med siden jeg flyttet tilbake til Oslo i 2014.

I starten gikk vi ut på byen sammen annenhver helg. Etterhvert begynte vi å ha hjemmekvelder der vi spilte kort/brettspill sammen hjemme hos enkelte av oss. Vi har også grillet ute i parken sammen, gått skogsturer og overnattet ute i skogen (vinter og sommer). Kino, biljard, osv..

Vi er blitt en slags "fast gruppe" som stiller opp som regel, men det er stadig med nye folk også innimellom. Enkelte stiller opp bare en gang i blant. Og noen liker vel bare å være med i gruppe å følge med på hva vi gjør, selv om de ikke har vært med på noe enda.. Det er ikke noe krav til hvor ofte man skal stille opp til arrangementer. Og folk blir ikke uglesett om man ikke har sett dem før, eller på en stund.

Vi er alle åpne for å ha kontakt med flere nye folk. Så hvis noen her inne kunne tenke seg å prøve å bli kjent med oss, eller bare har lyst til å være med på noe av det vi gjør en gang å se hvordan vi har det.. så er dere hjertelig velkommen.

Alderspennet går vel fra 20-årene et sted til opp i 30-årene på de fleste av oss. Snittalderen er vel rundt 30 et sted tenker jeg (om ikke litt ekstra?).. Vi er både gutter og jenter. Alle aldre er velkommen til å være med! Men det er kanskje lettest å komme overens om dere er opp i 20-årene et sted i alle fall? Med tanke på snitt-alderen og at vi går ut på byen av og til der det kan være aldersgrense.

Det er ingen drikkepress i gruppa, og folk tar som regel godt vare på nye som dukker opp. Dette er ment å være en gruppe for folk som ikke drikker alkohol så vel som vi som syntes det er godt med litt alkohol i enkelte situasjoner. Jeg har selv vært avholds i flere år tidligere og kommer fra et hjem uten alkohol, så dette syntes jeg er viktig at alle respekterer. :)

Det er en fordel at dere er relativt oppegående for å ha noe utbytte av gruppa og det vi foretar oss.

Ta kontakt hvis du er interessert eller ønsker mer info.
NB: Sender du PM så husk å sende venneforespørsel også. Ellers kommer ikke meldingen frem..
Avatar

:)

april 12 2017 - 12:55
Flott initiativ!

Veldig glad for at du skrev avsnittet om alkohol, siden jeg er alkoholiker og må avstå fra all drikking :)

Sender deg PM!
Avatar

:)

april 12 2017 - 13:25
Kjempe bra at dere gjør dette!!!
Kunne ønske jeg bodde i oslo akk nå^^
Avatar

Re: Vennetreff gruppe for Oslo på Facebook.

april 12 2017 - 14:03
Nå på søndag har jeg tenkt til å være med på en dagstur i nordmarka med noen andre.
Det er et arrangement på en annen nettside egentlig. Men jeg har lagt ut info om det i gruppa, så det er bare å bli med om du/dere har mulighet. Da blir det i alle fall ikke noe alkohol..

Vi skal gå Sognsvann-Try­vannsstua-Voks­enkollen det er cirka 8,5-9km.
Det er med en internasjonal gruppe så denne gangen må man være forberedt på å snakke litt engelsk..
(Men vi nordmenn er så gode i Engelsk at det er ikke noe problem, selv om vi tror vi ikke er gode nok)
Avatar

Re: Vennetreff gruppe for Oslo på Facebook.

april 12 2017 - 18:06
Loppenne:
Du har dessverre brukt opp din sjanse i gruppa. For mye fokus på sextreff og trakassering av andre deltakere.
Avatar

Hei

april 13 2017 - 22:39
Jeg vil gjerne være med i gruppa
Avatar

:)

april 14 2017 - 19:30
Sender pm:)
Til forsiden