Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Oslo-området. =)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Oslo-området. =)

aug 5 2017 - 17:50
Hei! :)
Jeg er ei dame/kvinne/jente på 39 år, som bor i Oslo. Jeg har flyttet hit alene pga jobb, og trenger noen å snakke med, bli kjent med, ta en kaffe med, gå en tur med, eller bare å ringe eller sende melding til når man har noe på hjertet. Jeg har ikke venner der jeg flyttet fra heller. Jeg er derfor mye alene, og er vant til det, men har begynt å føle meg mer ensom i det siste. Jeg har en kjæreste som fortsatt bor der, som som kommer etter hit etter hvert, men det kan ta tid. Kjæresten er en "hun" så det er nevnt. :) Jeg har ingen barn, verken små eller store, men jeg jobber med barn hver dag. Jeg føler meg absolutt ikke 39, og føler meg ikke voksen. Jeg går best sammen med yngre mennesker, likesinnede på samme alder, og ungdommelige eldre. Jeg liker best å bli spurt, og å kunne spørre noen om de vil gjøre noe på kort varsel. Trenger du en å snakke med? Kanskje gå en tur i noen av de fine naturområdene som finnes i Oslo? Har du lyst til å gå på teater? Spille et spill? Gå på sykurs sammen? Kanskje du har bodd i Oslo en stund, og vet om noen gjemte skatter du kan vise meg? Eller har du bare lyst til å sitte på en kafé og prate om rare og morsomme ting du har opplevd? Eller kanskje du bor et annet sted i landet, og bare vil melde med noen? Send meg en melding, så snakkes vi. :)
Avatar

Re: Noen å snakke med....?

aug 6 2017 - 23:43
Hei Jannis!

Kjente meg litt igjen i det å være ny og ikke ha så mange å snakke med. Jeg har også litt uten at jeg vet helt hvorfor kjent på at der jeg tidligere har tenkt at jeg ikke egentlig trenger venner og slikt, er det et stadig større savn etter noe så enkelt som noen å hilse på og som kjenner meg. Føler meg litt som Will Smith i "I Legend" som ender med å prøve å føre en samtale med en utstillingsdukke i et post-apokalyptisk New York (eller noe slikt). Nå har jeg ikke utstillingsdukke, så det går foreløpig bare ut over katter og høner og slikt...

Jeg har også kjæreste. Det er en "hun", så da har vi det til felles også :) Er strengt tatt ikke så mye i Oslo, men det hender. Og jeg er kjent der. Jeg har nettopp funnet frem til denne siden, og skal orientere meg litt. Ville bare si hei i tilfelle du vil si hei tilbake ("Please say hello to me?")

PS: Bitraf i Oslo har mange fine tilbud om aktiviteter for gamle og unge og voksne som er unge til sinns. Sykurs har de sikkert også.

Mann rundt førti :)
Avatar

Re: Venner i Oslo-området. =)

okt 3 2017 - 22:30
Hei.. :-)

Jeg kan overhodet ikke sy, men er desto bedre på cafebesøk og skravling.. Hvertfall når jeg blir litt trygg på folk. :-) Bor i Akershus og er i Oslo ofte.

Er også kjæreste med en hun ;-) Men venner er veldig velkomment.

Send gjerne en melding hvis du har lyst til å bli kjent :-)

Til forsiden