Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Bergen

jan 17 2017 - 23:52
`Jeg vil gjerne komme i kontakt med andre som er ensomme og kanskje sliter med sine ting også.Om du er andre steder i landet er det greit også. Kan skrive sammen uansett hvor en er. Jeg er ei kvinne på 37 år som er uføretrygdet pga angst og depresjoner. jeg har en hund som er en god venn og støtte. Ellers er jeg blid, snill og rolig. Er litt sjenert når jeg treffer nye folk. Prøver å se det positive i mennesker. Liker å ta meg en kjøretur, gå tur, gjerne kafe, og åpen for andre ting. Så hvis du vil bli bedre kjent med meg så gjerne skriv til meg.
Avatar

Hei

jan 28 2017 - 23:21
Bare ta kontakt hvis du vil ☺
G37,bur nord for Bergen
Avatar

Heisann :-)

mars 2 2017 - 20:51
Har du plass til fleire venner, vil eg gjerne bli kjent med deg.
Avatar

venner i Bergen

mars 26 2017 - 22:33
hei. jeg vil gjerne bli kjent. sliter med angst eg og. er veldig gla i dyr. har hund som betyr alt.men har og en baby på 5mnd. kjekt å ha noen å gå trille turer med og. er rolig å snill dame på 34 år.
Avatar

Re: Venner i Bergen

april 15 2017 - 22:26
Hei! Hvor i bergen bor du? Jeg sliter en del med det samme og har også en hund som har hjulpet meg mye. Utenfra virker jeg kanskje utadvent, men er egentlig veldig sjenert. HAr derfor vanskeligheter med å komme i kontakt med andre menesker.
Til forsiden