Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner - Rogaland (24, gutt)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner - Rogaland (24, gutt)

nov 13 2017 - 20:15
Hei,

Et ord som beskriver meg er at jeg er sjenert. Noe som har stemplet hele mitt liv, og resultert i hvor jeg står nå. Uten noe særlig vennenettverk, og til tider ensom. Jeg har en veldig god venn, noe jeg er utrolig glad for, men denne personen har helt annet liv enn meg, og vi treffes dermed ikke så ofte. Dagene går derfor mye i alenetid, eller med familie.

Jeg er 24 år (gutt) og student (egentlig ferdig å studere, søker jobb på siden). Liker å gå turer, se filmer/serier, trene osv.

Har nær og god kontakt med foreldre og søsken. Men disse begynner å stifte sine egne familier, og deres liv blir mer travle.

Jeg skulle så gjerne ha fått noen flere venner. Jeg er ikke en person som krever mange rundt meg, men kjenner at 1 venn til tider blir litt ensomt. Det er utrolig vanskelig for meg som er sjenert å ta kontakt, men ved å skrive her får jeg allerede nå lagt frem litt om hvem jeg er. Jeg er ikke interessert i å bare drikke, feste og/eller reise på byen. Har aldri vært og kommer aldri til å bli, og det er nok et resultat av mine personlighetstrekk. Likevel ser jeg på det som noe positivt.

Jeg har litt sosial angst, og unnvikelse fra sosiale situasjoner kjenner jeg meg meget godt igjen i.
Når jeg ble 24 år gammel, innså jeg at jeg gjerne skulle kommet meg litt videre i livet, og kanskje en gang i fremtiden stiftet en familie selv med den rette.

Etter at jeg tilfeldigvis fant denne siden for en stund siden, bestemte jeg meg i dag for å prøve å lage et emne her. Dette i et håp om at jeg kanskje kan komme i kontakt med noen som er litt i samme båt som meg.

Ta gjerne kontakt.
Avatar

:D

nov 13 2017 - 20:25
Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Og om du ønsker å bli bedre jent med jente 24( født 93) så er det bare å ta kontakt så kan vi prate litt :) Kommer for øvrig fra sør i rogaland så det kan godt vær vi ikke bor så langt borte fra hverandre :)
Avatar

Hei!

nov 13 2017 - 20:52
Er jente 21 år ^_^ Kan godt skrive med deg her og der hvis du vil det.
Kjenner meg igjen i mye du sier, men fra min side er det venner som oftest har gått fra meg.

Er rolig selv, tegner, gamer her og der, mye hobby det går i.

Jeg bor i Stavanger.
Avatar

Hei kompis

nov 17 2017 - 16:58
Jeg er en kar som bor i Haugesund. Om du bor i nærheten så bare ta en kontakt med meg. Så vi prates:))
Til forsiden