Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger du en nettvenn/samtalepartner?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger du en nettvenn/samtalepartner?

april 17 2017 - 15:58
Jeg er ei jente på 23 år, bosatt på Toten. Jeg har vært igjennom litt av hvert, og har slitt veldig. Uten at jeg vil gå så mye nærmere inn på det før noen spør. Det er ikke så viktig, egentlig. For i dag har jeg det så bra som jeg kan, med de forutsetningene jeg har. At det er tunge dager, ja, uten tvil, men det har vi alle sammen, uansett forhistorie.

Jeg har alltid vært et positivt menneske. Eller, nå lyver jeg litt, for det var den delen som gikk tapt under alt som foregikk tidligere. Men egenskapen er tilbake, og jeg tror det må være den sterkeste egenskapen jeg har. Ellers er jeg tålmodig og ganske forståelsesfull, men jeg sier også det jeg mener. Jeg brenner så sterkt for å hjelpe både dyr og mennesker, og det er det jeg vier livet mitt til, både gjennom å jobbe i helsetjenesten og utdanne meg innen dyr.

Poenget med dette innlegget her, er at jeg ønsker å kunne være til støtte og hjelp for andre mennesker som av en eller annen grunn sliter. Det kan være enklere å snakke med mennesker man ikke kjenner over nett, enn de man er glad i. (Jeg er også veldig glad i brev, som i gammeldags-sende med posten, håndskrevne brev)!

Ta kontakt! :)
Avatar

Venn

april 17 2017 - 16:32
Jeg trenger en venn
Avatar

Jente 18.

april 19 2017 - 22:43
Hei. :) Jeg er en jente på snart 18 år, blir det på lørdag.
Jeg synes det er trist å høre at du har sliti. Er en person som sliter litt selv, men som tenker at alle mennesker sliter litt, noen mer enn andre.
Men det betyr ikke at dine problemer ikke er viktig, selv små problemer er det. Har lært om at hvis man har mange små problemer kan det bygge seg opp over tid. Har hatt noen små angstanfall,og var en periode jeg ikke hadde noen venner overhodet. Det var mitt verste år. Men jeg kom meg gjennom det, og det klarer du også. Det er bra at du er tålmodig og forståelsesfull, og det er godt å høre at du har fått tilbake positiviteten.
Jeg er ikke ferdig med vgs ennå, men jeg har praksis i helsetjenesten, hjelper til som konfirmantleder, og er turntrener. Elsker å gi av meg selv og vil så gjerne hjelpe, er bare usikker på hvordan jeg skal få det til.
Og noen ganger blir det bare litt for mye. Det hadde vært veldig fint å kunne hatt noen man kunne prate om alt og intet med, alt mellom himmel og jord, uten at noen skulle spørre hvorfor jeg sier ditt og datt. Tenker altfor mye egt.
Ps: Elsker håndskrevne brev selv men er så få som sender slikt i disse dager, er litt gammeldags, musikksmaken min er jazz/blues og alt fra 50 - 90 tallet.
Om du ikke syns alderen spiller noen rolle, la meg vite det så kan jeg sende deg en venneforespørsel eller noe sånt, til begge to om så er. fikk bruker her i dag, så er nok litt tidlig med å legge ut noe, men likte teksten din, spesielt det med brev, er så synd frimerker er blitt så dyrt.
Til forsiden