Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sosial angst, noen å skrive med

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sosial angst, noen å skrive med

april 13 2017 - 23:33
Hei, er på jakt etter noen som jeg kan skrive med som har litt de samme utfordringene som meg. Jeg er 30, og har hatt sosial angst siden ungdomsskolen.

Har gått til psykolog i flere år, og har blitt gradvis bedre på å takle ulike sosiale situasjoner. Noen perioder går det veldig bra, og jeg tenker jeg er kvitt problemene. Har en god familie og en jobb jeg liker

Men som flere her med angst sikkert opplever, så kan angsten plutselig slå inn som en knytteneve, og en får lyst å bare låse seg inne og ikke treffe noen over lengre perioder. Det kommer og går jevnlig hos meg, det har det alltid gjort. Det er i de tøffe periodene jeg trenger noen å snakke med som forstår litt hvordan det er. Har ikke så mange venner med sosial angst (ikke som jeg vet om i alle fall, men hvem vet)

Jeg er klar over at når ting er mørkt, så tenker jeg ikke alltid så rasjonelt - så trenger litt hjelp der. Det blir fort helt kaos i hodet, jeg sliter med konsentrasjon og blir helt satt ut sosialt. Det å være sosial er en så grunnleggende del av livet, så er vanskelig å ikke fikse det

På forhånd takk

Avatar

Hei!

april 14 2017 - 06:58
Du skriver akk som jeg føler meg. så du kan gjerne skrive med meg:) Jeg er 29 år, og sliter med sosial angst og depresjon. Jeg er ikke så flink til og ordlegge meg slik som du. Sender deg en vf :)
Avatar

Hei

april 14 2017 - 11:27
Kan gjerne legge meg til også,sliter med det samme jeg også..
Avatar

Hei!

april 14 2017 - 18:27
Jeg er ei jente på 38 år, med endel av samme problemene. Vil gjerne ha kontakt, om du ønsker.
Avatar

Hei

april 16 2017 - 21:11
Takk for tilbakemelding :)
Til forsiden