Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner

april 13 2017 - 12:59
Hei! Hvor man skal starte er ikke alltid lett, så jeg kaster meg selv ut i det. Jeg har for kort tid siden flyttet til Bodø, har ingen venner fra før så det å komme til en ny plass gjør ikke det noe lettere. Har prøvd å komme i kontakt med folk, men er ikke så lett når mange er godt etablerte grupper. I tillegg er jeg en veldig introvert person, kombiner dette med å være høysensetiv så har du oppskriften på det at man ikke lett åpner seg opp eller oppsøker folk ute i massene. Jeg er nå blitt 32 år, men grunnet mobbing og hard medfart helt opp i voksen alder, så har det kanskje gjort meg litt usikker over tid til forskjellige ting.

Så nå kaster jeg meg ut her i håp om å bli kjent med noen. Trenger ikke å være i nærheten, jeg er like glad i å skrive eller chatte som å kunne møte noen. Alder er ikke noe jeg bryr meg mye om, så ta gjerne kontakt hvis du har lyst. Jeg velger å tro at jeg har mange gode samtaler i meg og jeg ser på meg selv som en god lytter, hvis noen kunne trenge noen som kan lytte.
Til forsiden