Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i Oslo.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i Oslo.

sep 24 2017 - 13:55
Hei, er en jente på 24 som nylig har flyttet til Oslo. Jobber og bor sammen med kjæresten min, men utover det så gjør jeg ikke så mye da jeg ikke kjenner noen her enda. Blir litt ensomt noen ganger, så ønsker å møte noen som jeg kan finne på ting med.
Avatar

:)

sep 27 2017 - 16:49
Noe krav/forventning til alder og kjønn?
Avatar

Samme situasjon

okt 11 2017 - 15:43
Hei.

Jeg er en jente på 25 år, og jeg har også flyttet til Oslo nå nylig. Jeg har fått noen venner på studiet jeg har begynt på, men de fleste har egen familie og er opptatt med sitt. Kjæresten min jobber som oftest sene kvelder, så det blir til tider lange dager. Legg meg gjerne til som venn, så kan vi kanskje snakkes videre der?:-)

Hilsen Malin
Avatar

Re: Søker venner i Oslo.

okt 12 2017 - 14:39
Jeg er en jente på 22 år. Jeg studerer, og bor sammen med kjæresten min i Oslo sentrum. Utenom kjæresten, har jeg fått en del venner på studie, men det er ingen jeg er spesielt nære med. Så når jeg ikke er med kjæresten er jeg stort sett alene, som fort kan bli litt ensomt. Bare å ta kontakt :)
Avatar

.

nov 6 2017 - 19:53
Jeg er 26 også ny student i oslo og kunne tenke meg å få noen vennier her jeg kan møte på fritiden:)
Til forsiden