Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker noen å bli kjent med i Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker noen å bli kjent med i Bergen

april 9 2018 - 18:48
Hei. Jeg er en 23 år gammel student bosatt i Bergen, som søker én, eller flere, å bli kjent med i Bergen. Jeg har et godt vennenettverk fra før av, men skulle ønske jeg hadde et større mangold av mennesker å snakke med, da jeg ofte er med de jeg studerer med. Jeg søker noen å ha oppriktige og gode samtaler med. Jeg liker å gjøre mye forskjellig, som å gå tur, dra på kafé, ta en øl/kaffe, teater, kino, etc. Personlighetsmessig er jeg en ganske avslappet person.

Alder og kjønn er ikke så viktig.
Ikke nøl med å ta kontakt :)
Avatar

kulturvenn i feil by.

april 9 2018 - 20:33
Beklager. Jeg likte innlegget ditt. Og vi kunne kanskje vært noe for hverandre. Om det ikke var for at jeg bor i Oslo. Lykke til videre !
Avatar

Meetup

april 16 2018 - 22:36
Hei, er en jente på 26 som bor i Bergen også og er mye hjemme pga. uføretrygd som jeg venter på. Mens kjæresten er på jobb føler jeg meg ofte veldig ensom. Så hadde vært kult å ha noen å gjøre ting med istedenfor å være solo. Pleier å game, gå på kino, høre på musikk, gå på bakeri/cafe, brodere, ta en drink, gå turer. Bare å sende mld hvis du vil møtes i by’n en dag. -TryEverything!
Avatar

Re: Søker noen å bli kjent med i Bergen

april 22 2018 - 20:15
Hei Daniel! Jeg er også 23 år og student. Veldig bra innlegg! :) vi kan finne på noe sammen om du vil. Chatte litt eller noe slik
Til forsiden