Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Seriøs ang vennskap

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Seriøs ang vennskap

feb 12 2018 - 22:50
Jeg holder til i Østfold, men kan strekke meg til Oslo, så lenge du er en person som ikke har noe imot å ta turen innom Østfold.

Kunne tenke meg bli kjent med noen som virkelig ser etter en god venn, noen som er flink å lytte og ta del, ettersom jeg er veldig glad i å konversere og synes det er hyggelig når begge får komme til. Ærlighet står også ganske høyt hos meg, så det er noe jeg verdsetter hos andre.

Jeg liker også folk jeg kan le sammen med og som tåler litt rar humor fra tid til annen. Man kan ikke garantere at man har kjemi, men man må jo begynne et sted. Jeg bare orker ikke møte folk som egentlig er ute etter noe mer enn faktisk et godt vennskap, så utenom dette spiller det ingen rolle om du er ei jente eller gutt, så lenge du er en bra person og er ærlig om dine intensjoner. Håper å høre fra deg.

Modne folk fra 23 - 30 år.
Avatar

Bra innlegg

feb 12 2018 - 23:21
Syntes du skrev et veldig bra innlegg om hva du verdsetter og ønsker ut av et vennskap.
Setter pris på ærlighet selv. Det er noe viktigste for å skape et godt fundament for vennskap.

Nå er min alder utenfor ønske område ditt, men jeg ønsker deg uansett lykke til :-)
Avatar

Heia

feb 12 2018 - 23:54
Takk for dine ord. Det var hyggelig. Hvilken alder befinner du deg i? Jeg har ikke for vane å være aldersdiskriminerende, men har noe med det at man har større sjanse for å finne folk med lignende interesser. Folk som er godt oppi 30 og eldre, befinner seg i en litt annen epoke i livet, men det betyr ikke at man ikke kan finne de av dem man kan klikke med. Jeg bryr meg ikke om å ha identiske interesser egentlig, bare jeg har noen form for kjemi med vedkommende og man kan prate godt sammen.
Avatar

Hei, du.

feb 13 2018 - 18:30
Jeg er 23 år, og bor ikke i nærheten av Oslo eller Østfold.
Men jeg vil gjerne prate med deg.
Avatar

Hei, Fredrik95

feb 14 2018 - 13:10
Jeg slår gjerne av en prat meg deg sånn uavhengig. Hyggelig at du ønsker kontakt. Jeg legger deg til, så håper jeg å høre mer fra deg.
Avatar

Til February

feb 14 2018 - 19:30
Du har din fulle rett til å sette ønsket alder eller andre kriterier som måtte være viktig for deg, så jeg tar det ikke som aldersdiskriminering. Selv føler jeg at min epoke har vært den samme over lenger tid og lite har forandret seg generelt, selv om jeg har nådd midten av 30 årene.
Skal jeg trekke frem noen elementer så jeg merker som årene går, så har jeg blitt flinkere til å håndtere nedturer og har tatt meg selv i nakken får vise meg mer fram som en glad person, uten at det blir overfladisk eller en form for maske for skjule en annen virkelighet.

Har vært en runde i depresjons gropa og føler jeg er på rett vei med det ønsker av meg selv.
Nå mangler det i grunn å fylle det tomrommet med noen oppegående og trivelig mennesker som kan gi en ekstra dimensjon i hverdagen/helgen.
Til forsiden