Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker nye venner i vestfold/østfold/Oslo området!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker nye venner i vestfold/østfold/Oslo området!

april 2 2018 - 09:59
Jeg er en jente på 33 år, som leter etter nye venner. Venner har desverre vært en mangelvare store deler av livet mitt. Hadde en "bestevenninne" fra jeg var liten, men hun tålte rett og slett ikke at jeg skapte nye vennskap, noe som isolerte meg en god del. Jeg har nå brutt med henne, både pga åpenlyse og ikke så åpenlyse grunner. Står derfor her nå da, litt alene kan jeg si, men med friskt mot :-D interesser er :sang, skriving (skriver bok) dyr(spesielt hunder, og trener mye hund) er svært omsorgsfull og en god venn dersom jeg bare får sjansen. Søker vennskap med både jenter og gutter i alderen 20-40 år, (ingen endelig definisjon I alder) både nettvenner og real life venner!
Ta gjerne kontakt :-)
Avatar

Nye venner

april 2 2018 - 10:48
Hei mulig du synes jeg er for gammel (56), men prøver allikevel. Lurer på hvor du bor, selv bor jeg på Vinterbro i Akershus. Ta gjerne kontakt om du ønsker.
Avatar

Hei :)

april 17 2018 - 10:51
Jente på 29 år i Vestfold som også ikke har så mange i omgangskretsen. Jeg reiste mye når jeg var yngre og for studier, så jeg har få som jeg kjenner hele livet eller som bor samme sted som meg. Jeg flyttet til Sandefjord hvor samboeren min kommer fra for noen år siden men jeg kjenner veldig få. Jeg er også veldig interessert i bøker og skriving, men jeg har ikke vært like flink som det høres ut som du er, til å samle tankene nok til å skrive en bok

Send meg en meldig hvid du er interessert i å prate :)
Avatar

Venner

april 17 2018 - 18:17
Hei, jeg er 43 år bor i Vestfold, kjenner det samme, ikke lett og finne venner på nytt sted, og har man noen utfordringer sosialt tar det litt tid også, send meg gjerne en melding, skrive litt før man treffes og.
Avatar

Heisann

mai 11 2018 - 23:31
Hei. jeg er 29 og bor i fredrikstad. søker nye venner. hvor holder du til?. send meg gjerne meld og legg til:)
Til forsiden