Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker å treffe nytt folk i Oslo. Kanskje nye venner? Kafe besøk noen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker å treffe nytt folk i Oslo. Kanskje nye venner? Kafe besøk noen?

sep 4 2017 - 22:22
Hei

Kom innom denne side idag når jeg egentlig søkte på nettet om livskvalitet, indre stress og bucketlist. Svarte på to tråder her men ble litt skremt når jeg fant ut at jeg skrevet feil ålder. Jeg skrev at jeg var 36 år men når jeg så på min nyoppprettade profil står det at jeg er 38... Hvilket i og for seg ikke er sant siden jeg kun er 37 år nå. Fyller 38 år i slutten av desember men endå. Hvor forsvant de åren?:-). I tillegg kjenner jeg meg ikke som en dag over 28...Vel, det og at jeg nys var på en begravning har fått meg at inse at vi kun lever en gang og at jeg ønsker mer ut av livet mitt.

Mange av mine nære venner har fått barn eller flyttet langt bort å jeg ønsker derfor å treffe litt nytt folk i Oslo området. Få litt ny inspirasjon. Tiden har gått så veldig fort de siste åren, men jeg kjenner dessverre at tiden også stoppet opp litt om ni skjønner?

Jeg trur alle opplever noen gang i livet at det kjennes som om livet stagnerer. Typ livet består i å jobbe, spise, sove og alle måsten som vi pålegger oss selve. Har det egentlig veldig bra med mange bra minnen og opplevelse i bagagen. Men veit ikke helt vad jeg vill gjøre videre...

Vel dette blev en helt annen tekst enn det jeg tenkt meg. Tenkte egentlige kun spørre om det er noen i Oslo som har lyst å treffes på en kafe en dag å bare snakke om alt og inget.

Mvh

Ann
Avatar

Hei

sep 5 2017 - 15:18
Sendte deg pm
Avatar

.

sep 5 2017 - 20:15
Dame på 39 år. Bor 7 mil nord for Oslo. Bare ta kontakt viss du ønsker ☺️
Avatar

Hei

sep 6 2017 - 01:14
Ja, ja jeg vil gjerne deg i Oslo og prate om alt og ingenting. Jeg føler meg litt ensom og har det største nettverket i byen jeg kommer fra. Føler jeg bor her litt på «nåde» pga min manns jobb. Jeg liker så mangt, nevner kafé, tur m hund, shopping, ja er nøye med utseende. Har god utdannelse, kan dessverre ikke jobbe pga sykdom som ikke vises. De som kjenner meg kaller meg svært oppegående og er en lytter. Jeg har mistet noen venner pga sykdom, men mange har også flyttet fra byen.jeg håper på svar fra noen trivelige jenter/damer som vil møtes. Livet er så mye mer berikende med venner. Ikke nøl med å ta kontakt. Go klem til dere alle som har det likt..
Avatar

Hei

sep 12 2017 - 16:01
Hei Ann. Jeg kjenner meg veldig igjen i mye av det du skriver. Jeg hadde overhodet ikke hatt noe imot å drikke en kaffe med deg en dag snart. Hilsen Anette (36 år fra Oslo). Send meg gjerne pm ;)
Avatar

Hei alle sammen. Kafe treff nå til lørdag den 23. September i Oslo?

sep 21 2017 - 13:27
Hei

Noen som har mulighet å treffes nå til lørdag? På et kafe et eller annet sted i Oslo? Tenkte kl. 11.00. Noen forslag på et koselig kafe?

Send gjerne venneforespørsel så vi kan snakke mer privat:-). Vill ikke at alle andre som er inne på nettet får tilgang til møtested:-).

Jeg var tvungen å opprette ny bruker siden jeg ikke kom inn på den gamle profilen. Kan derfor ikke lese pm og annet som jeg fått tilsendt på Ann Oslo profilen. På min nye har jeg kun lagt til en 2 så folk skal skjønne at jeg er samme person:-)

Håper ni kan svare en gang til på Ann Oslo 2 profilen.

Mvh
Ann Oslo 2
Avatar

Re: Ønsker å treffe nytt folk i Oslo. Kanskje nye venner? Kafe besøk noen?

sep 21 2017 - 20:17
Hei, sender en venneforespørsel, dette høres koselig ut.
Til forsiden