Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ny i Bergen, savner fjas og fine samtaler m gode venninner.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ny i Bergen, savner fjas og fine samtaler m gode venninner.

juli 30 2017 - 00:03
Hei :)!

Jeg må le av meg selv her jeg sitter og føler meg rar og flau. Egentlig er jeg skikkelig stolt av meg selv som tør å skrive her og se om det er noen hyggelige mennesker der ute som jeg kanskje blir kjent med.
Jeg er 25 år gammel og har akkurat flyttet til Bergen med samboeren min. Jeg vet at det tar tid å bygge et nytt nettverk i en ny by, men jeg savner å ha gode veninner rundt meg. Å møtes for kaffe, lage pizza og drikke vin, gå ut for å spise, trene sammen, le av rare historier og hendelser, støtte hverandre, heie på hverandre, ja sånt som venner gjør.

Jeg stiller opp med godt humør, passe barnslig humor, kunnskap fra en mastergrad som sikkert bare er tull, men som kanskje kan komme til nytte, interesse for alt fra toppturer til mote og klær. Ja, jeg er vel bare ei helt vanlig jente i en ny by :)

Skriv gjerne til meg dersom du også ønsker deg nye bekjentskaper i Bergen :)
Avatar

Re: Ny i Bergen, savner fjas og fine samtaler m gode venninner.

aug 2 2017 - 01:06
Heisann!

Berre ta kontakt om du vil.
Eg bur på Askøy, litt utanfor Bergen, men ingen problem for meg å komma meg inn der ☺
Avatar

Hei!

aug 5 2017 - 20:18
Bare til å ta kontakt med meg også. jeg bor med min samboer her i bergen. Skjønner godt hva du mener. Selv har jeg bodd her i noen år, men når jobb tar mye av din tid så er det nesten umulig å finne seg en venninne eller to.
Avatar

Bare til å ta kontakt og har sendt venneforespørsel

aug 6 2017 - 08:23
Bor i Bergen på Nesttun med min samboer er bare til å ta kontakt. Alltid bodd i Hordaland og ikke flyttet hit, men vet hvordan det føles å måtte flytte på nytt og starte bekjentskap fra bunnen. For jeg har selv måtte flytte i Hordaland flere ganger. På fritiden trener jeg ut med sats-elixa. Trene to til tre gonger i uka sammen med samboeren min. Han kjøre sitt eget løp, når jeg ikke orker å trene mer enn to ganger i uka. Liker å lese en god bok samt ser på dokumentar + diverse som serie :-D Når det kommer til mote...Oh! girls my intrestrest there is the same as every girl, Men jeg er veldig ivrig på mote og skjønnhetpelei- kosmetik. Savne den biten selv med å ta en kaffe eller vin sammen med gode venniner og snakke sammen om alt og ingenting samt fnise og ler. Er greit med samboeren, men er alltid slik at it is better with girls :-)
Avatar

Ny i Bergen

aug 9 2017 - 22:34
Eg har ganske nyleg flytta til Bergen og er som deg på leit etter å bygge meg eit nettverk :) Eg flytta rett etter studiene og frå venekretsen min i Oslo, og eg saknar å ha nokon å kunne gå på byen med eller ha koseleg ost - og vinkveldar med. Eg er veldig glad i dyr (eg jobbar som veterinær), eg er glad i å gå på fjellet, lese og slappe av med filmar og seriar. Eg er ganske jordnær og roleg som person. Det er berre å ta kontakt om timeplanen din ikkje allereie er full av avtalar med nye bekjentskapar :)
Til forsiden