Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nettvenn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nettvenn

mars 13 2018 - 21:03
Heihei! Søker kun nettvenn da jeg har null penger til å gå ut av huset for å være på kafé eller liknende. Dette er ikke tragisk ment, men greit å være ærlig fra start om at jeg ikke jobber og dermed null penger.

Jeg trenger virkelig noen å snakke med om dagen da alt går i Netflix og annet. Føler meg litt "lost" i det sosiale. Bryr meg ikke om kjønn eller alder.

Er jente på 18 år som er veldig glad i å prate om alt og ingenting. Jeg er interessert i å drømme meg vekk i "fantasy" verdener, om det så er serie, film eller en bok. Veldig glad i det overnaturlige, eller som man sier det på engelsk "supernatural". Jeg drikker mye te, elsker kakao, kaffe er utrolig godt, men må holde meg unna det på grunn av helse årsaker. Interessert i å bli mer kjent med meg og å bli en god venn gjennom nettet (som kanskje kan møtes den dagen en arbeidsgiver vil ha meg), så plis ta kontakt. Åpen for de aller fleste muligheter verden har å by på.

Mange klemmer fra 18 åringen som venter til høsten med å ha orden på livet.
Avatar

Hei hei!

mars 14 2018 - 19:00
Om du ønsker en nettvenn, så er jeg her. Jeg har heller ikke god råd, eller er så flink sosialt. Sliter med angst og deppresjon, men prøver å gjøre det beste ut av det. Jeg er litt eldre enn deg da, 33 år, bor i Hallingdal. Men jeg er også glad i å drømme meg bort i fantasy og liknende... ;) Og ser ALT for mye på Netflix! :)
Avatar

Hei ;)

mars 18 2018 - 13:30
Hei Anonym 106. Vi kan godt snakke, og bli bedre skjent. Er G20, og kommer fra Bergen. Er fult åpen til nye muligheter, og trenger selv nye venner. Håper du tar kontakt, og vis du vil send meg en venneforespørsel. Ha en finn dag /kveld videre.
Hilsen Sosialt liv?
Avatar

Re: Nettvenn

mars 19 2018 - 21:53
Hei, vil gjerne bli din nettvenn jeg. Er J17, og fra Vestlandet. Jeg er ensom og lett deprimert. Går mye i Netflix her også, så da har vi eventuelt mye å prate om<3
Avatar

Re: Nettvenn

mars 19 2018 - 23:37
Hei gjerne vil bli venn med en normal jente
Avatar

Re: Nettvenn

mars 20 2018 - 10:31
Hei gutt på 24 som kan gjerne bli en nettvenn hvis du vil? :)
Avatar

Hei hei

april 1 2018 - 17:08
Hei, jeg er en jente på 19 som også trenger noen å snakke med. Kjenner meg veldig igjen i det du har skrevet, nesten så jeg kunne skrevet det selv, bortsett ifra at jeg ikke liker kaffe :) Send gjerne venneforespørsel
Til forsiden