Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kreative og tenkende mennesker, fra hele landet?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kreative og tenkende mennesker, fra hele landet?

mars 28 2017 - 11:28
Dette er litt i stil med tråden min på Ensomhet, men ikke fullt så vemodig :) Ensomhet handler jo ikke bare om å ikke være omgitt av mennesker, men å ikke ha noen å kunne dele noen tanker og følelser med. Være på bølgelengde, rett og slett.

Så derfor søker jeg kreative og tenkende mennesker, uten noen bestemte krav til verken IQ-score eller kunstneriske prestasjoner ;)

Du kan være helt alene, eller ha en del venner og kontakter, men allikevel ha rom for et nytt menneske i livet ditt. Kanskje du også føler at det er noe som mangler?

Alder eller kjønn er ikke så viktig når det er snakk om vennskap. Kan røpe at jeg selv er kvinne og i 20-årene, dersom det er av betydning for deg.

Jeg synes det er litt vanskelig å slippe andre mennesker innpå meg, så fint om du er rimelig rolig og tålmodig.

Tenkte først og fremst på å slå av en prat online. Vil ikke avskrive muligheten for å en gang møtes og gjøre noe ansikt til ansikt, men det skal ikke være noen krav i verken den ene eller andre retning. Veien blir til mens vi går, for å bruke en klisjé.
Avatar

Hei!

mars 29 2017 - 03:56
Jeg er ei jente på 22 år, bosatt i Oslo. Jeg kjenner meg igjen i mye av det du beskriver, kanskje vi kunne tatt en prat? :)
Avatar

Hei

mars 29 2017 - 14:45
Jeg sendte deg liksågodt en VF, jeg.
Håper vi kan snakke mer :)
Avatar

Hei :)

april 19 2017 - 22:57
Jeg er ei jente på 18 år, snart. Sliter også litt med å slippe andre mennesker innpå meg, derfor er det lett å kunne føle seg ensom. Det at man føler at man på en måte ikke har noen å dele noe med. Hadde vært fint om man kunne dele alt mellom himmel og jord med en, da hadde man sluppet å sitte alene med alt. Jeg er en litt sjenert, og en veldig rolig person, jeg blir ofte kalt treig fordi jeg bruker tid og tenker som oftest lenge før jeg handler. Mye enklere å skrive fordi da skriver jeg fortere selvom tankene vandrer. Sender deg VF, håper du vil snakke litt en gang. Liker tankegangen din.
Avatar

Hei!

april 24 2017 - 23:01
Jeg kjenner meg igjen i det du skriver om ensomhet og det å ha vanskeligheter med å få folk tett innpå. Sender deg en venneforespørsel jeg, om du har lyst å slå av en prat :)
Til forsiden