Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente på 24 år ønsker noen å skrive med

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente på 24 år ønsker noen å skrive med

april 16 2017 - 19:06
Hei,

Det hadde vært hyggelig å ha noen å skrive om alt mulig, dele hemmeligheter og kanskje også diskutere om forskjellige saker og ting med. Er 24 år og bor i østlandet. Alderen eller kjønnet ditt spiller ikke stor rolle. Det hadde vært fint å skrive e-post og kanskje etterhvert chatte på WhatsApp eller lignende hvis "kjemien stemmer". Jeg skal flytte til Oslo for å studere til høsten, men du kan bo hvor som helst for min del. På fritiden liker jeg å trene og være ute med hunden, men jeg trives også hjemme med en god film eller bok og liker godt å bake og lage mat.

Jeg har slitt en del med depresjon og angst tidligere, noe jeg fortsatt kjenner på meg på dårlige dager, men heldigvis har jeg mye flere av de gode dagene. Så selvom jeg nå ser på meg selv som en utadvent og blid person som elsker å bli kjent med nye mennesker, vet jeg hvordan det føles når hver eneste dag er en kamp og bare det å gå ut av døren eller ta bussen føles uovervinnelig skremmende.

Så hvis du ser etter en langvarig "skrivevenn" som kanskje etterhvert kan bli en ordentlig venn, send meg privatmelding her! Da kan vi utveksle nærmere kontaktinformasjon.

PS. Jeg har kjæreste, så ser ikke etter noe mer enn vennskap, men gutter/menn kan gjerne også skrive til meg. :-)


- Vesla
Til forsiden