Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 32 i Kristiansand søker venner! :-)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 32 i Kristiansand søker venner! :-)

feb 27 2017 - 10:52
Jeg har tenkt og fundert lenge på hvordan I all verden jeg skal kunne styrke nettverket mitt. Det er jo ikke akkurat sånn at det er lett å få venner som voksen. Jeg har det veldig tøft. Jeg har vært gjennom angst, og nå befinner jeg meg midt i en depresjon. Jeg får hjelp for dette, men i og med at dette er situasjonsbetinget ser jeg behovet for å ta tak for å gjøre livet mitt mer levbart. Jeg bor på Sørlandet og flyttet hit for å prøve å redde familielivet mitt. Det hele endte med at jeg nå sitter fast her nede - alene. Med to små barn jeg har annenhver uke. I stedet for å drømme om å dra hjem til Østlandet, når jeg vet at det ikke er mulig, så vil jeg prøve å ha det så bra som mulig her nede.
Jeg anser meg selv som en oppegående jente med mange positive sider. Det er ingen andre enn mine aller nærmeste som vet at noe er galt. Jeg er utad veldig glad og sprudlende.

Er det noen andre som befinner seg noe lik situasjon som meg? Som bor i Kristiansand området? Kanskje noen som trenger det samme som jeg trenger, en venn eller bare noenå "henge med" :-)
Avatar

Hei

feb 27 2017 - 23:52
Er i en forholdsvis lik situasjon selv, eller var, begynner å få litt mer nettverk av venner nå og har klart å krype meg opp av depresjon som jeg slet med frem til ca i høst en gang.

Ta gjerne kontakt om ensomheten kaller, holder til i kristiansand jeg også.
Avatar

hei

mars 1 2017 - 02:10
Jeg vet åssen det er å være ensom, ha depresjon og angst. Men er dessverre litt aldersforskjell, jeg er 20 år selv. Men har forsåvidt ingenting i mot å "henge" eller snakke med eldre, det er bare koselig. ta kontakt om du trenger noen å snakke med :)
Avatar

Hei!

mars 4 2017 - 09:50
Sender deg en privat melding jeg ☺
Avatar

Re: Jente 32 i Kristiansand søker venner! :-)

april 11 2017 - 23:19
Hei. Jeg er en 31 år gammel jente som befinner meg i en lignende situasjon. Bor i krsand og hadde vært hyggelig å bli kjent. Legg meg gjerne til.
Til forsiden