Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Interesse for musikkterapi

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Interesse for musikkterapi

april 16 2017 - 22:03
Jeg er følelsesmenneske som driver med tangentinstrumenter. Jeg vil gjerne prøve å spille sammen med noen som interesserer seg for musikk. Jeg håper å treffe musikkinteresserte, og bli kjent med hverandre gjennom musikk. Livet er ikke lett, men musikk gir livskvalitet. Jeg bor i Kristiansand.
Avatar

Hei!

april 22 2017 - 21:21
Jeg er interesert i å spille sammen,men desverre bor jeg i Drammen:(
Avatar

Hei

april 23 2017 - 19:50
Hva spiller du på ? Jeg har trekkspill, og spiller folklore som hobby. Drammen er 3-4 timers kjøring. Hadde vært fint å se Villa Valle engang.
Avatar

Hei!

april 29 2017 - 12:53
Beklager sent svar,men jeg har ikke vært inne her på en stund,har brukt sidetmedord i 8 år så det går litt i rykk og napp. Takk for svar! Jeg spiller akustisk gitar,ukulele og mandolinbanjo. Jeg synger også i kor ,men gitar er hovedgreia for meg. Folkelore høres bra ut! Selv liker jeg å spille ragtime godt,god 100 år gammel musikk. Drømmen er å fnne noen å spille jugbandmusikk med. Jeg sender deg en venneforespørsel,ja Villa Valle er fint,alle byer burde hatt et slikt sted. De som bruker det skal bestemme innholdet. Jeg har også musikk som hobby,flott å ha noe å gjøre på. Ellers så lærer jeg bort gitar til en nybegynner,det gir meg også mye bra! Jeg har ikke satt meg inn i begrepet folkelore,men jeg vet jeg spiller det mye selv. Kan du nevne noen artister du liker ekstra godt å spille? Hilsen Frode.
Til forsiden