Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helloen!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helloen!

april 11 2017 - 17:56
Jeg er en jente på 19 fra Akershus. Jeg sitter alltid med hodet tittet mot bakken og sliter veldig med sosial angst og depresjon noe som jeg vet sikkert ikke gjør det så lett får andre å bli kjent med meg pågrunn av det.

Selv om jeg gjør det så er det ikke bare negativet og tragedie her heller. Jeg liker å spille dataspill, se på filmer/serier og jeg er veldig glad i spill som andre ikke er så glad i ofte.. Jeg liker ikke typisk skyte spill istedenfor liker jeg liker godt

spill som Stardew Valley, Mass Effect/ Dragon age og jeg liker mye strategi spill og sånne ting som fatter interessent min. Jeg vil gjerne snakke om en del positive ting å, men jeg håper å bli kjent med noen som kan godta at jeg er ekstremt shy, sliter med øyekontakt og har problemer ofte å snakke tydelig.

Jeg sliter en del med sosiale, men håper noen kunne tenkt seg å bli kjent med meg.
Avatar

Re: Helloen!

april 16 2017 - 23:27
Hei. Jeg kunne godt tenke meg å bli kjent med deg :)
Har nettopp flyttet til Oslo
Avatar

Hellu

april 25 2017 - 17:36
Hey! Jeg kunne godt tenke meg og snakke med deg og bli kjent. Jeg bor i Akershus og gamer stadig vekk :)

Nå vet jeg ikke om det har noe å si, men jeg er en gutt på 23 med kjæreste. Jeg er da altså ikke ute etter noe mer enn et potensielt vennskap ^^
Jeg sender en venneforespørsel og så kan vi vel ta det derifra hvis du har lyst :)
Til forsiden