Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Genuine venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Genuine venner

jan 28 2018 - 20:58
Hei. Jeg ønsker et genuint menneske å bli kjent med. Et menneske som skiller seg ut fra mengden, som er seg selv og ekte. Jeg ønsker å bli kjent med en person som er god tvers igjennom.

Jeg vil bare bli godt kjent med én person, jeg ønsker ikke en liste med ''venner''.
Jeg ønsker helst å bli kjent med introverte, eller ambiverte. Fordi introverte folk trenger ikke å ha en aktivitet man MÅ gjøre, de er rolige og behagelige å være rundt. De fleste introverte sier alltid at de er kjedelige, men jeg syns de er kule.

Jeg søker IKKE etter hårsåre, sure, kverulerende, bedrevitere eller mennesker som ikke har noe som helst innsikt. Jeg ønsker ikke å snakke med noen som er alvorlig psykisk syk. Jeg bryr meg ikke om noen er litt deprimert eller har litt angst, men det finns en grense for meg og etter hva jeg har lest og sett her inne så vet jeg at jeg ikke vil.

Jeg ønsker å bli kjent med noen som er rundt 24-29, helst ikke langt over 30. Eldre generasjoner er litt annerledes, blir liksom så stor aldersforskjell.

Søker kun vennskap.

Vet ikke hvordan jeg skal beskrive meg selv. Jeg er kanskje litt svart, men har evnen til å smile, litt mørk humor og ikke minst utrolig dårlig humor, men folk ser ut til å like den. Merkelig jeg vet.

Jeg kan være litt rastløs, men er ellers ganske rolig. Ikke den mest pratsomme, men liker allikevel en ordentlig samtale.
Jeg er nok litt teit og rar.

Jeg er ikke kravstor når vi er sammen, men jeg er sikker på hva jeg leter etter her inne.

Hadde vært fint å hatt noen å spille med. Gått tur eller fått besøk av :)

Jeg ønsker å bli kjent med de som er jordnære :)

Får oppdatere når jeg kommer på mer
Avatar

Humor

jan 28 2018 - 22:17
Hvis du har svart humor drar du kanskje litt på smilebåndet av denne:

- Så høy seng den nyfødte har!
- Ja, ellers hører vi ikke når han faller i gulvet! :)
Avatar

Heisann

jan 29 2018 - 14:48
Håper du finner noen kule introverte her inne som ikke er hårsåre! Jeg er enig i at introverte som regel er de beste type venner, evt ambiverte, de slår meg som gode lyttere og ikke alltid, men som regel litt mer innsikt i seg selv. De er hyggeligere å konversere med, da de ikke tar over hele samtalen, men man føler at begge har rom til å uttrykke seg. Selvfølgelig er dette individuelt, da.
Avatar

Re: Genuine venner

feb 22 2018 - 20:52
Yo, kan vel slå av en prat da vel?
Avatar

Hei!

april 12 2018 - 15:28
Kanskje vi kommer overens? Savner en og være helt ærlig med, fortelle alt da jeg mangler en slik person. Tror jeg kanskje kan møte en del av dine "kriterier" ønsker også bare en venn, ikke noe mer.
Har et veldig kokko liv jeg forsker å stable på bena.

Prates mer sammen på melding kanskje om det er interessant
Til forsiden