Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fredag og følelser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fredag og følelser

aug 18 2017 - 20:14
Jadda folkens da er det nok en fredag. skulle egentlig to at jeg ikke hadde noe verdens ting å klage over, men det er ikke slik at alle problemer, utfordringer, eller besvær i hverdagen handler om å takle hverdagen, eller unngå å hoppe i havet.¨

Jeg er en hyggelig person, god jobb, interesser, og er omgjengelig- til tross for det sitter jeg mutters aleine på kveldene- jodda jeg kunne gjort så mye selv med situasjone, men det er noe med det , å spørre om noen vil leke med deg, når du er langt oppe i de førti.

Detta skriver jeg mens fisken steiker i panne, og lukten av god mat fyller rommet!- man kan jo savne selskap, selv om man fremdeles klarer å lage ok mat- og slå på tv.

Så man eller dame, gutt eller jente, sitter du der ute, og kunne tenke deg å utveksle noen meldinger, send gjerne til meg.

All good!
Avatar

Re: Fredag og følelser

aug 18 2017 - 21:15
Hei, jeg kjenner meg så igjen i det du skriver.. Fredager eller generelt helger er grusomme.
Avatar

respons

aug 18 2017 - 22:40
Hei

Tidligere synes jeg som deg at helgene var slitsomme, men jeg har lagt det litt bak. Jeg har delt følelsen uttover hele uka, så det er mer tilhørlighet jeg tror jeg savner. Litt rart er det kanskje å ha det sånn ?

Avatar

Re: Fredag og følelser

okt 12 2017 - 19:49
Hei er i samme situasjon kjeder meg i helgene
Avatar

Re: Fredag og følelser

okt 15 2017 - 13:35
Kjenner meg veldig igjen i dette
Til forsiden