Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Felles gruppe Skype?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Felles gruppe Skype?

aug 8 2017 - 14:19
Hei, jeg synes det er vanskelig å forholde meg til Sidetmedord da jeg ønsker kontakt fortløpende og gjerne går glipp av venneforespørsler og meldinger. Det synes jeg er dumt :(
Jeg ønsker noen å prate med, litt som messanger bare litt mer anonymt.
Men jeg vil ikke at dette skal bli en av de "skal vi camme?" "vis meg bilder av deg *naken*) Sånt no ønsker jeg at vi holder oss for gode for, det og det med å utlevere seg selv og andre men å bli for privat i gruppechat. Det er bare en idè, noe jeg hadde synes var kjekt.
J.23

Fortell meg gjerne hva du søker og hvor du er fra og sånn om du adder meg. Ønsker at dette skal bli koselig og konstruktivt :)
Vi prates!

Innlegget er redigert. Private skypenavn må utveksles på vennetjenesten.
Hilsen
Administrator
Avatar

Re: Felles gruppe Skype?

aug 8 2017 - 14:30
Hei, jeg har lagt deg til på skype.jeg søker noen å prate med om alt mulig, både av fine og vonde ting. er mann på 36 år, gift og har barn. Er fra Stavanger.
Avatar

Re: Felles gruppe Skype?

aug 8 2017 - 19:08
Det høres veldig bra ut! Legg meg til :)
Jeg er 28 og søker noen å prate med om alt mulig. Fra følsomme og vanskelige ting, til interesser og hverdagslige ting.
Avatar

Re: Felles gruppe Skype?

aug 8 2017 - 20:28
Sendt deg venneforespørsel grønterskjønt.

Hadde vært fint med en skype gruppe ja. Jeg har vært her en stund, og kommet i kontakt med mange her inne, men etterhvert har jeg ikke hørt noe fra de. å ting stopper fort opp. en skype gruppe hadde vært midt i blinken, mye lettere å forholde seg til å kommunisere over. :)

Blitt kjent med flere, og prate om ting man føler på å har interesse for.
Det hadde nok blitt hyggelig. :)
g20 :)

Avatar

Re: Felles gruppe Skype?

aug 12 2017 - 17:18
Hei! Dette synes jeg høres ut som en glimrende idé :) Har møtt mange hyggelige folk her inne, men opplever at kontakten med enkelte fort ebber ut. Dette er jo også en fin måte å skape et større nettverk mer effektivt på, enn bare den klassiske en til en-samtalen :) Da er det kanskje også enklere å finne på ting i fellesskap, tenker jeg. Sender deg en venneforespørsel :)
Til forsiden