Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det noen Gutter og Jenter her inne som har det vanskelig for å få venner?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ja!

okt 15 2017 - 16:22
Jeg har veldig vanskelig for å få venner. Problemet mitt er at jeg innerst inne hater alle som jeg synes kommer litt for fort innpå og da har det liksom gått i dass allerede.
Hvis det er noen her som genuint er interessert i andre mennesker så er det bare å ta kontakt, fordi jeg er en ganske hard nøtt.
Avatar

Ja

des 4 2017 - 08:15
Hva med deg, trådstarter...?:)
Avatar

Nå må jeg nesten bare spørre..

jan 14 2018 - 21:07
Er der noen her inne som faktisk tar seg selv i å ikke være så flinke å opprettholde kontakt, kanskje ikke så flinke å spørre vedkommende om dem selv, at det ikke alltid er motparten sin feil? Altså.. Har selv lagt merke til at mange samtaler bare dabber av og folk forsvinner, men det er ikke alltid den andres feil. Noen ganger er man rett og slett for oppslukt i seg selv og mange slår meg som egosentriske, selv om så klart ikke alle er det. Jeg kan jo ikke si noe om dere i denne tråden, for jeg vet jo ikke noe om dere og for alt jeg vet, kan det hende det er flere greie og kjekke mennesker her inne, men på den andre siden kan det hende man ser feilen hos andre og sjelden hos en selv. Noen ganger har man rett, noen ganger har andre rett og alt er ikke svart hvitt.

Jeg kunne gjerne tenke meg bli bedre kjent med flere mennesker, men jeg skjønner også at ikke alle klarer å fortsette inne på denne siden, at de har vanskelige dager og slikt. Viktigste er vel om man har noen form for kjemi, om vedkommende er seriøs når det kommer til vennskap og så er det så klart veldig spennende å møte mennesker man over lengre tid har fått en god kontakt med. Jeg kan forsovet forstå at det ikke er så veldig fett om man lenge har opplevd vedkommende som interessant og så forsvinner denne personen helt ut av det blå, men det er dessverre sånt som kan skje her inne.

Hvis noen vil skrive med meg, så kan de legge meg til, men da må det gå begge veier :)
Avatar

Hei

jan 16 2018 - 13:47
Legg meg gjerne til, om du vil :-) Jente 20 år
Til forsiden