Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det noen Gutter og Jenter her inne som har det vanskelig for å få venner?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Er det noen Gutter og Jenter her inne som har det vanskelig for å få venner?

okt 15 2017 - 14:20
Ingen problemer med å få bekjente, men som relativt ny i Trondheim er det vanskelig å få venner når egentlig alle har nok med sitt og sine inngrodde klikker. Selv i en jobb er du liksom en del av fellesskapet der, men, når arbeidsdagen er over, da går hver til sitt. Samme gjelder på skolen, du vil aldri komme inn i noe etablert som ny. Folk har nok med sitt, og hverdagens plikter og tempo i et konkurransebasert samfunn, medfører at den emosjonelle delen av sinnet må unnvike for det rasjonelle. Til syvende er den beste vennen du kan få deg selv. Men er du veldig veldig heldig, så finner du en eller flere venner. Men vær venn med deg selv først ;)
Avatar

Ja!

okt 15 2017 - 16:22
Jeg har veldig vanskelig for å få venner. Problemet mitt er at jeg innerst inne hater alle som jeg synes kommer litt for fort innpå og da har det liksom gått i dass allerede.
Hvis det er noen her som genuint er interessert i andre mennesker så er det bare å ta kontakt, fordi jeg er en ganske hard nøtt.
Avatar

Ja

des 4 2017 - 08:15
Hva med deg, trådstarter...?:)
Til forsiden