Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom 53 år I Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom 53 år I Oslo

des 29 2016 - 21:53
HeI. Jeg er en frk på 53 år som føler at livet mitt er tungt. Savner å ha en venninne venner som jeg kan snakke med og finne på ting med. Jeg føler meg så tom. Ønsker noen som en kan gå turer med og andre ting. Jeg er I fast jobb men har vært sykmeldt I en periode pga av sitter litt M helsa. Mye har vel med ensomhet å gjør. Syns det er flaut og vondt å fortelle det til kollegaer og familie. Familien min bor litt utenfor Oslo. Venner jeg hadde for 20 år siden flyttet eller mistet kontakten med etter at jeg ble alenemor. Jeg håper å møte noen som kanskje er I samme situasjon som meg men det er ikke det viktigste. Men håper er litt på min egen alder.
Avatar

hei

des 30 2016 - 14:18
du kan gjerne kontakte meg. har ingen familjen her.. og veldig få venner.. føler meg ganske ensom og det er ikke fordi jeg har valgt det selv. hilsen
Avatar

Hei :-)

mars 2 2017 - 21:08
vil gjerne bli kjent med deg.
kanskje du vil bli kjent med meg ?
Sidan eg er mann, blir det venn og ikkje venninne...
Avatar

Hei

mars 29 2017 - 22:33
Hei, Jeg vil gjerne prate med deg.Det er ikke noe å være flaut. Det er godt å få snakke ut. Jeg jobber ikke nå og jeg bor i Ryen. Så få vi ta en kopp kaffe eller går en tur sammen.
Håper jeg få høre fra deg.

Mvh.
Trine
Avatar

Hei

april 12 2017 - 23:22
Jeg er en (ikke ei) på snart 52. Siden jeg stort sett omgåes yngre mennesker, samt har barn på 12 & 16, oppfører jeg meg kanskje ikke helt som en 52-åring skal gjøre (hva nå enn det er), men jeg er en god lytter og en mulig venn, liker å gå turer og nyte mennesker, naturen og livet. Jeg er nyseparert, men ved godt mot og en livsglad person. Om du har lyst til å prate med meg, ta gjerne kontakt.
Til forsiden