Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bli venner? -Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bli venner? -Bergen

april 14 2017 - 21:34

Hei! Jeg er lei av å føle at jeg lever isolert her i Bergen uten venner. Det er vanskelig å skaffe venner i ny by uten jobb eller uten å være en party prinsesse. Studiet ligger 2,5 timer unna hvor jeg bor, så mesteparten av dagen går til bussing.
Å være en omsorgsperson har sine fordeler og ulemper. Valget var enkelt for meg. Klart jeg skulle flytte fra bygda med mobbing til bestemor for å være der for henne etter at bestefar gikk bort. Ulempene er jo at ingen vet at jeg eksisterer her og jeg klarer ikke komme i kontakt med noen. Skolen som jeg går på er langt unna, og det er ingen personer i klassen jeg kan kalle venner, knapt bekjente.
Jeg håper på at dette kan gjøre det lettere å komme i kontakt med noen. Stikke å padle, spille, bake, hoppe, male eller hva som helst sammen. Jeg er alltid med og jeg er alltid blid.
Avatar

venner bergen

april 14 2017 - 23:45
Heisann. Skjønner situasjonen din ganske godt. Før så bodde jeg 1,5 timer unna universitetet, og følte det rett og slett sjeldent var energi til å finne på mye sosialt. Så det blir folk bekjente og man har få gode venner.
Jeg er student , 24 år og går på UiB. :)
Snakker gjerne!
Avatar

Heihei :)

april 25 2017 - 09:34
Hei!

Har selv flyttet tilbake etter flere års studier utenlands, så skjønner godt din situasjon! Er mildt sagt ingen partyprinsesse jeg heller, liker bedre å kose meg hjemme med film, spill, god mat og bøker. Liker ellers å bake, gå tur, på kino og ymse annet :)

Er 34, (men føler meg ikke så gammel!;) og jobber på Haukeland sykehus. Hadde vært kjekt å møtes!
Avatar

Hei!

april 28 2017 - 21:44
Ta gjerne kontakt om du vil :) Gutt på 25 fra Bergen
Til forsiden