Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bli kjent? Drammen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bli kjent? Drammen

des 31 2017 - 15:19
Hei! 23 år gammel gutt fra drammen. Er veldig rolig av meg, lett å snakke med, åpen og reflektert. Har noen venner her og der som jeg har kontakt med enda, men etter videregående så har mange av de jeg har vært close med fått seg kjæreste eller flytta for å studere og de er jo opptatt med sitt så det er ikke bestandig så lett å få til noe med dem (spesielt når de bor så langt unna), så tenker det hadde vært greit å bli kjent med litt nye folk!

Ingen krav om alder eller bosted, men det hadde vært kult om det var noen her som ikke bodde så altfor langt unna så vi kunne truffet hverandre når vi begge følte oss komfortabel med det. Tenker det er greit at vi blir litt kjent på nettet først før vi evt skulle møtes for å se om vi kommer godt overens og har noe til felles. Går forresten veldig bra overens med jenter og har vel egentlig flere venninner enn kamerater akkurat nå. Venninner er gode å ha, sier ikke nei takk til fler :)

Bare å sende meg en melding om det skulle være av interesse (:
Avatar

Flytter straks til Drammen

jan 5 2018 - 11:21
Hei,

Jeg er 25 år, jente. Flytter straks til Drammen fra nabokommunen, og kjenner jeg trenger litt miljøskifte og noen nye venner :)
Avatar

Re

jan 5 2018 - 21:57
Nyinflytta harding . Kjenner få i min aldersgruppe på disse kanter. Studer innanfor anlegg gartnarfaget.

G24
Avatar

Heihei :)

jan 6 2018 - 22:59
Jeg er en jente på 18 år og ser også etter nye venner :) Er snill og grei å være med, Er litt sjenert i begynnelsen men pleier å bli mindre sjenert etterhvert som eg blir bedre kjent med noen .. Bor i Bergen da.

Bare ta kontakt om du e interessert i å bli bedre kjent :)
Avatar

Hallo

jan 7 2018 - 00:34
Har sendt alle tre privat melding i håp står deko ynskjar kontakt. Mvh g24
Avatar

Re: Bli kjent? Drammen

jan 8 2018 - 22:05
Gutt 23 fra Lier, er akkurat i samme situasjon
Til forsiden