Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Asberger og ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Asberger og ensom

juni 28 2017 - 00:03
Hei, 

Ser det er flere her inne som føler seg ensomme. Jeg har kjent på den følelsen siden jeg kom til. Helt fra starten skjønte jeg at jeg var annerledes og så verden på en helt annen måte enn alle andre. Jeg har aldri følt at jeg føler hjemme noe sted, selv med min egen familie. Vi kan sitte rundt middagsbordet alle 4 og nye en bedre middag. Så begynner samtalene og jeg føler meg plutselig helt utenfor. Det er en vond følelse ensomhet og føle seg misforstått. Det er også vondt å bli avvist og ikke bli gitt en sjanse. 
Jeg er redd for å vise følelser foran andre for da føler jeg at jeg mister kontroll. Men snart har jeg ikke noe valg for jeg er sliten av å holde en maske. Jeg er ikke redd for å være meg selv, men sliten av å aldri bli godtatt som person. 
Jeg har hatt Asberger hele livet, men fikk først vite om det for 2 år siden. Kanskje vil ensomheten bli bedre ved å snakke med likesinnede.
Avatar

hei kansje vi kan bli venner

juli 9 2017 - 19:23
hei jeg likker anime og spille usikke strategy som football manager så vis du har noe av disse intreser si fra .)
Avatar

Jeg ønsker meg en venn som deg

juli 13 2017 - 16:10
Jeg kjenner til hvordan ensomhet kan prege hverdagen og jeg ønsker selv en venn og snakke med :)
You've got a friend in me!
J23
Avatar

Re: Asberger og ensom

sep 9 2017 - 20:08
Hei!

Jeg er en mann på 32 år. Jeg fikk asperger diagnosen da jeg var 21 år. Jeg kjenner daglig på følelsen av å være annerledes enn andre, og det er slitsomt. Jeg har heller ikke så mange venner
Avatar

Hei

sep 11 2017 - 19:22
Hei. Du må gjerne sende meg en melding :) har ikke asperger, men jeg er hypersenstiv og syns selv at store sosiale sammenkomster, samtaler i store grupper osv er veldig vanskelig da jeg overtenker mye.

Kjenner godt til ensomheten du snakker om, så send meg gjerne en melding. Jeg dømmer ikke, ler ikke av deg og er en god lytter
Avatar

Du er ikke alene

sep 11 2017 - 21:58
Fikk selv diagnosen knapt par år tilbake. Er noe dritt å være så forskjellig fra andre og ikke fungere i hverdagen, men hjelper en del å vite årsakene og hvordan man kan leve med det.

Om du er ute etter nett-kompiser, kan du gjerne ta kontakt. Er fra sørlandet. Gjelder forsåvidt alle i tråden. Prater både over PM og direkte chat (Skype, Messenger, osv)
Avatar

Re: Asberger og ensom

sep 13 2017 - 21:27
Sånn er det... Melder meg som asperger jeg og - fikk diagnosen for 2-3 år siden, men har da vært sånn siden jeg ble født likevel. Noen som vet om det finnes en slags "møteplass" eller treff arena for aspergere? Jeg har faktisk aldri møtt andre aspergere - iallefall har jeg ikke visst om det... Hadde vært kjekt og ha noen og sammenligne meg selv med hehehe og det heter jo at like barn leker best - ikke vet jeg :-P
Avatar

Også asperger og også ensom

sep 15 2017 - 12:52
Hei. jeg fikk diagnosen for bare et halvt år siden, og selv om det ga meg mange svar, er det også ensomt å være utenfor det sosiale. Vil gjerne bli bedre kjent. Kjenner ingen andre med samme diagnose, og er annerledes alene. Ta gjerne kontakt :)
Avatar

Hei!

sep 17 2017 - 22:10
Her var det mange med asperger :) Prøver å finne noen like jeg også... jeg har diagnose unnvikende pf. Både jeg og min familie vet at jeg har asperger. Det har oppklart mye, og gjort enorme forandringer i forhold til alle mine relasjoner. Jeg har gitt meg selv diagnosen, i samarbeid med alle rundt meg. Jeg er ikke klar for å få diagnosen på papiret fordi jeg er rett og slett redd for stigmatiseringen som følger. Skulle så gjerne også møtt noen som har det likt! Jeg er kvinne og 26 år :) ELSKER film :p
Avatar

Hei!

okt 7 2017 - 13:31
Jeg har også fått diagnosen unnvikende personlighetsforstyrrelse. Fikk null i score på selvføelse. Men tror ikke psykiatrien sitter med alle svar. Asberger har jeg ikke,men har en bror som har. Jeg er mann 44 år og du kan finne meg i Drammen. Akurat nå ser jeg på alle Disney helaftens tegnefilmene,det er mye god underholdning i film. Har forløpig 800 dvd i perm. Vanskelig å få tak i de Norske klassiskerne,men skal prøve på det og. I film løser alle problemer seg,tenk om livet var en film! Da hadde vi hatt noe godt å se fram til alle sammen.
Avatar

Re: Asberger og ensom

okt 10 2017 - 21:14
Jeg har asberger og fikk diagnosen i 2012. Jeg, i motsetning til de fleste andre over her, kjenner meg ikke igjen i diagnosen. Men hva vet vel jeg, kansje er jeg mer annerledes enn hva jeg tror? Har (hadde) en veninne med asberger og vi er veldig ulike i de fleste aspekter.

Jeg er åpen for både og prate og treffes. Jeg finnes ikke dømmende og vil si jeg er en relativt enkel person å være sammen med. Er jente på snart 23 år som bor i Oslo
Til forsiden