Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alt raser rundt meg.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alt raser rundt meg.

jan 9 2018 - 07:42
Jeg er en mann som burde være fornøyd. Er 48 år, stort sett fysisk frisk, er far til 2 fantastiske og friske barn. Samboer med ei flott dame som holder orden på det meste. Stor enebolig, medgründer av et firma med nå over 30 ansatte, bil og hytte. Hvorfor ligger jeg da våken og gråter halve natta? Alt er liksomt blitt så vanskelig, hodet er begravd i problemer hele tiden. Helseproblemer, familieproblemer, bilproblemer, hytteproblemer, jobbproblemet. Er ikke så mye med venner lengre, føler det blir for mye tiltak, har flytta så ingen av mine tidligre venner bor i nærheten, vanskelig å finne nye i nærheten. Mitt elste barn er på vei inn i tenårene og syntes nok at pappa er langt borte, henger ikke med lengre. Før var det gøy å være med pappa på tur, nå er det kun for medlidenhet.
Min samboer er tolmodig, men jeg føler hun begynner å gå lei av mann som er tung til sinnes, det er liksom ingen glede igjen. Vi har liten tid til hverandre, da jobb, barn, hus og hytte tar mye tid og vi har helt forskjellige fritidsinteresser. Hvor lenge forholdet vil vare vet jeg ikke, det er vel egentlig bare barna som holder det sammen. Når sant skal sies er det vel kun barna som holder min fasade oppe, resten av min bærekonstruksjon er ødelagt. Har forsøkt både piller og psykolog for å reparere det ødelagte, men føler begge deler ble feil. Nå vet jeg ikke lengre, håper på et mirakel, noen som drar meg opp av gjørma. Men det skjer ikke. Prøver å komme meg opp på egenhånd men føler meg så ufattelig sliten. Kanskje det finnes noen der ute, i samme situasjon så kan vi prøve å hjelpe hverandre?

Avatar

Hei

jan 10 2018 - 15:31
Jeg kjenner mye igjen av det du beskriver.
Jeg er 46 år har 4 barnebarn en mann gjennom 24 år. Driver eget firma og vi har masse helse problemer i familien.
Men jeg fikk hjelp å kom til ett punkt der jeg måtte lytte til fagfolk som sa jeg trengte å bli i ivaretatt og få hjelp.
Så nå er jeg i en situasjon hvor jeg får hjelp,kan tenke på meg selv å bygge meg opp å slik blir det bedre for de rundt meg på sikt også. Måtte vekk fra alt for å kunne ta i mot hjelp å kunne få den ro og hjelp jeg trenger . Anbefaler deg å tenke at med riktig hjelp er det mulig.
Avatar

Hei igjen

jan 10 2018 - 16:24
Hvis du ønsker så ta gjerne kontakt så kan jeg gi deg litt informasjon hvordan jeg fikk hjelp. Det er mulig å få det bedre men når alt er mørkest er det vanskelig å se muligheten .
Avatar

Hei

jan 11 2018 - 00:29
Jeg anbefaler boken: "Sjef i eget liv"- en bok om kognitiv terapi, av Ingvard Wilhelmsen.
Avatar

Takk

jan 11 2018 - 08:15
Takk for tilbakemeldinger og boktips.
Til forsiden