Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

jeg er kun god nok når andre tjener på det!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

jeg er kun god nok når andre tjener på det!!

jan 9 2017 - 21:04
Hvorfor er jeg kun god nok når andre får noe ut av det? Når de trenger hjelp... trenger de gratis sjåfør hjem fra byn eller andre steder, så er det meg de ringer, trenger de noen til å løpe på butikken for å kjøpe noe de har glemt, så ringer de meg.. det er alltid meg som blir "slaven" for dem.. Det er tydeligvis det eneste jeg er god til. jeg er ikke god nok til å være med i sosiale sammenhenger, jeg er ikke god nok til å bli invitert til noe.. Min kjæreste(samboer) blir invitert til fester og sosiale settinger hver eneste uke, av de såkalte "vennene" våre som bare utnytter meg.. men jeg blir ALDRI invitert.. kjærestene til de andre kameratene blir alltid invitert, men aldri jeg..
Det er så utrolig slitsomt og ensomt! Jeg føler meg så aleine.. jeg har tydeligvis ingen venner som er villige til å være med meg med mindre de får noe ut av det.. jeg føler meg så utnytta.. Det er så forferdelig ensomt.. jeg sitter aleine hver eneste dag, mens alle andre er ute og nyter livet..
livet mitt er forferdelig. jeg er ensom og aleine, ingen venner. det er ikke noe godt liv...
Avatar

Re: jeg er kun god nok når andre tjener på det!!

jan 15 2017 - 17:55
Her er en klem fra meg til deg! Kjenner meg så godt igjen. Håper du finner noen som fortjener å ha deg som venn<3
Avatar

Re: jeg er kun god nok når andre tjener på det!!

jan 21 2017 - 10:51
Det kan hende de ikke mener det vondt, det er bare blitt sånn. Du er i et uheldig mønster. Prøv å snakk ut om det med de det gjelder. De fleste forstår som oftest.

Et annet tips er å lære deg til å si nei oftere, hvis du bare føler deg utnyttet er dem ikke gode venner for deg. Uansett virker det ikke som gode venner som ikke inviterer deg. Finn deg heller andre venner, oppsøk nye miljøer, hobbyer, O. L. Gjennom frivillig arbeid får å de fleste nye venner når en er kommet litt oppi voksenlivet.

Selv blir jeg heller aldri invitert med på noe greier og sitter som regel bare hjemme som et utskudd. Men så blir ikke jeg heller spurt om sjåfør fordi jeg ikke har lappen.
Avatar

:)

jan 22 2017 - 21:08
Jeg er blitt med i røde kors for å ha litt å gjøre på fritiden og bli kjent med fler folk, men lettere sakt enn gjort nå alle de andre er 13-15 år gammel mens jeg er 24... har ingenting til felles med de desverre :/ prøver å prøver å få nye bekjentskap her ute, men selv med dagens teknologi er det ikke lett.. har blitt kjent med ett par på nettet, men ingen av de er klar for å treffes enda..
Avatar

Hei

mars 13 2017 - 08:56
Hei. Kjenner meg igjen i det. Har venner som er sånn og ser at de drar på tur, kino, jentekveld osv. Og jeg blir ikke invitert med. Om ikke jeg tar kontakt med dem så føler jeg at vennskapet visner bort litt etter litt fordi jeg sjelden blir invitert. Blir som regel invitert med dersom det ikke var noen andre som kunne eller fordi jeg har bil.
Avatar

Litt siden sist

mai 15 2017 - 22:28
Det har nå gått noen mnd siden sist. AKK nå har jeg låst meg inne på badet, sitter med saksen og vil bare kutte meg selv.. jeg har holdt meg unna dette i 6-7 år nå, jeg sverget det var siste gang, men fristelsen er for stor. Ensomheten er for stor. Smertene er for store. Tidligere var det det eneste som fikk meg til å føle meg bedre..
17 mai er om 2 dager, og jeg har ingen å være med. Samboer sa at siden han var med meg i fjor skulle han være med kompisene i år, hele dagen.. han ser jeg aldri ellers i ukedagene da han er opptatt med jobb og venner.. aldri tid til meg. Nedprioritert som vanlig.
jeg har 2 venninner, hun ene jobber hele tiden og hun andre har en nyfødt baby og har mer enn nok å stri med selv..
litt av et liv :(
Til forsiden