Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ut av komfortsonen, ut av ensomheten.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ut av komfortsonen, ut av ensomheten.

jan 22 2018 - 22:31
Ensomhet handler om å våge seg ut av komfortsonen en liten stund. Det handler om å våge å gjøre noe sammen med andre. Og jeg tror at det hjelper en hel del hvis man finner andre som er i samme situasjon, og ønsker å gjøre noe i felleskap. Den 9-16 juni drar jeg sammen med en mann og en dame fra dette forumet på en ukes seiltur i min store seilbåt. Og vi har plass til ett par stykker til på denne turen. Vil du virkelig ut av ensomheten, så er det en sikker måte og få nye venner på, å bli med på en slik tur. Båten er veldig godt utstyrt, kapteinen er tålmodig, sosial, og faktisk en ordentlig kaptein med bakgrunn fra store cruiseskip, og det gir opplæring om bord til de som ikke har vært på båt/seilbåt tidligere. Vi deler matutgifter, og lager måltidene sammen, jeg stiller med båt, og betaler drivstoff og havneutgifter. Så meld deg på da vel…Du kan slite med mangt og meget i hverdagen, og det er ok, men det er kun folk med rusproblemer som ikke kan bli med oss på tur i denne omgangen.
Avatar

Re: Ut av komfortsonen, ut av ensomheten.

jan 22 2018 - 23:00
heisann:), har sendt deg ein melding:)
Avatar

Hvor går turen

jan 23 2018 - 21:02
Hvor går denne båt turen da?
Avatar

Re: Ut av komfortsonen, ut av ensomheten.

jan 24 2018 - 19:11
Må si det var ett flott initiativ. Å dra på tur med seilbåt er ikke alle forunt. Jeg kan ikke forplikte meg til noe sålangt fram i tid pågrunn av jobb, men ønsker alle som reiser god tur :)
Avatar

Vi drar dit vi får de flotteste opplevelsene.

jan 25 2018 - 00:00
Turen går enten langs Sørlandskysten, nedover Svenskekysten eller over til Danmark. Vi diskuterer litt, så seiler vi dit vi mener at vi får de flotteste opplevelsene.
Avatar

Steike så bra!

feb 5 2018 - 00:30

Dette er heilt fantastisk gjort!
Hadde lett blitt med om eg hadde hatt muligheten. Aner ikkje korleis kalenderen ser ut så lang fram. Ikkje anna enn at bursdagen er 11 juni :p

Men ville berre sei dette er heilt rått å sjå. Flott initativ!
Tusen takk for at du gjer dette for andre.
Til forsiden