Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ung kvinne (21) søker venner i Trondheim , falske folk gjør meg kvalm..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ung kvinne (21) søker venner i Trondheim , falske folk gjør meg kvalm..

jan 29 2017 - 14:40
Hei jeg er en jente på 21 blir 22 nå i år. Jeg er fra Ålesund men flytter tilbake til Trondheim da jeg ikke lenger trives i Ålesund ! vannskelig å finne ordentlig bosted og veldig dårlig miljø, har også ingen venner der lengre..

Jeg har hatt det ekstremt tøft så å si hele livet mitt bare på forskjellige måter..noen gonger værre enn andre tider i livet.. jeg har vært gjennom mye stygt..jeg er derfor veldig moden for aldern min, har stortsett trivds med folk som er eldre enn meg å omvendt. Jeg har vært inn og ut av psykiatrien mange gonger.. Har hatt episoder med høy depresjon,angst og andre ting som ocd plager å ptst anfall..

Jeg har ikke familie lenger.. jeg har ikke nære relasjoner jeg har ingen som er der for meg og heller ikke ekte venner føler jeg fordi ingen stiller opp for meg når jeg trenger det og er i nød.. heldigvis har helsevesenet og politiet hjulpet da jeg virkelig var i nød.. Jeg ønsker å bli kjent med noen som kan hjelpe og støtte meg i livet som en god venn og som jeg kan stole på, snakke med om alt.. jeg har mange jeg spiller og snakker med på playstation men de bor alle i utlandet og da er det vannskelig..

Jeg er en åpen person som er lett å bli kjent med, og jeg kjenner på en trist ensomhet så jeg trenger gode folk rundt meg nå..Det er så forferdelig tøft å være alene i en slik situasjon som jeg har havnet i.. uten venner og familie..
Avatar

Hei

feb 17 2017 - 15:10
Innlegget er ulest.
Hei du kan jo få bli venn med meg om du vil. :)
Hvilket spill spiller du mye da?
Avatar

Re: Ung kvinne (21) søker venner i Trondheim , falske folk gjør meg kvalm..

feb 19 2017 - 12:37
Hei. Gutt på 22 her som veldig gjerne vil bli kjent med deg. Sender deg venneforespørsel :)
Avatar

Re: Ung kvinne (21) søker venner i Trondheim , falske folk gjør meg kvalm..

feb 19 2017 - 15:16
Hei jente på 18 her. sendte deg pm og venneforespørsel:D
Avatar

Hei:)

mars 29 2017 - 01:29
Bare ta kontakt med meg
Til forsiden