Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Snakke sammen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Snakke sammen

feb 6 2018 - 02:54
Jeg føler meg ensom fordi det er ingen jeg kan samtale med. Jeg liker veldig godt stillhet mellom to mennesker, men hadde vært fint å hatt noen som villet snakke med meg. Det er veldig vanskelig å bli kjent med noen her inne, det er enten ikke svar å få og det er greit nok det, eller så er det veldig overfladisk, smalltalk skriv. Jeg får ikke noe ut av det.

Skulle ønske jeg ikke følte meg ensom i kontakt med andre, mennesker gir meg ensomhetsfølelse.
Avatar

Re: Snakke sammen

feb 13 2018 - 22:53
Skjønner godt hva mener. Vil du skrive med meg? :) Ikke noe overfladisk smalltalk skriv.
Avatar

er der

feb 15 2018 - 23:27
jeg er der for deg hvis du trenger noen å snakke med. jeg er kanskje et vrak og ikke alltid ledig. men jeg ville gjort nesten hva som helst for at du ikke skulle føle deg ensom og dessuten så trenger jeg noen å snakke med også. lol
Avatar

Re: Snakke sammen

feb 16 2018 - 00:57
Det er ikkje lett alltid. Skjønner godt kva du meiner om overfladisk smalltalk som kjem frå mangen. Men det er nokon av oss der ute, eller her inne rettersagt som kan snakke om andre ting og.
Berre å legge meg til og sende ein melding om du vil skrive.
Avatar

Re: Snakke sammen

feb 16 2018 - 01:20
Jeg vil gjerne skrive.

Nå skal jeg si at jeg er ikke så god på dette å skrive selv, men jeg ønsker å prøve og ønsker å klare å opprette en ordentlig kontakt med noen. Liksom bli kjent, at det ikke bare ligger på overflaten om det gir mening.
Til forsiden