Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Selvmord

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Selvmord

juni 18 2017 - 18:07
Føler med utrolig ensom og at helsesystemet jobber i mot meg. Tror helsesystemet vil at jeg skal dø. Har konkrete planer klar og vet hvordan jeg skal kunne gjøre det. Men vil jo egentlig ikke dø, men føler at kanskje det er eneste utvei akkurat nå. Vet ikke lenger hvem jeg skal kunne prate med. Noen som sliter med det samme og kan hjelpe før det blir forseint? Sliter og med utrolig angst akkurat nå, vet ikke hvordan bli kvitt det..
Avatar

Re: Selvmord

juni 18 2017 - 18:21
Er ingen måte å fikse det på opplever det samme. Er ingen håp igjen.
Avatar

Re: Selvmord

juni 18 2017 - 19:28
Takk for svar! Blir lei meg av at det ikke er håp igjen
Avatar

Re: Selvmord

juni 19 2017 - 00:07
Sliter med det samme. Helsesystemet fungerer ikke for meg heller og de forstår ikke. Prøvd selvmord før og vil mest sansynelig prøve igjen, kanskje til og med klare det. så skjønner hva du mener, men foreløpig prøv å ta en og en dag av gangen og prøv å bit tenna sammen, og prøv å sove så mye du kan, da merker du ikke så godt trangen til å gjøre noe. Er i hvertfall det jeg prøver på. Håper det vil gå bedre for deg etter hvert, men vill nokk ta tid dessverre.
Avatar

Re: Selvmord

juni 20 2017 - 15:23
Ingen bryr seg om de som blir mobbet og føler seg ensome. De bryr seg kun om de "populære"
Avatar

Re: Selvmord

juni 21 2017 - 06:45
hei :) jeg vet dette er ting dere mest sannsynlig har hørt før og det er ingen måte å forklare på hvordan det er å ha sånne tanker uten å ha vært i den situasjonen selv. Men jeg håper virkelig alle dere klarer å sloss gjennom dagene, fordi livet deres har så mye mer å by på. Nå vet jeg ikke akkurat alderen deres, men dere har et helt liv forran dere. Håper dette påvirker hvertfall litt på hvordan dere har det og jeg skulle virkelig ønske det var noe, noen kunne gjøre, men det er dessverre ingenting ... Alle dere er like mye verdt som meg og alle andre mennesker uansett rase, kultur eller berømmelse.
Avatar

min mening er....

juli 1 2017 - 22:13
at vi alle kan gjøre noe for å hjelpe hverandre. Være sammen, støtte hverandre......ja, det er ikke alltid helsevesen/hjelpesystemene virker så bra, man kan iallfall ikke stole på det. Hvorfor ikke prøve å treffe noen andre her inne i det virkelige livet? Slik at dere kan hjelpe hverandre? Ofte kan man få mest hjelp av dem som sliter med det samme eller lignende ting fordi det er de som forstår best. Det er jo uante ressurser her inne i forhold til å hjelpe hverandre/forstå hverandre. Sammen er vi sterke. Å snakke om problemene, være konkret, hjelper ofte, men det er viktig å velg med omhu hvem man snakker til. Men som sagt, bruk hverandre her inne, man kan jo møtes og gå en tur første gang for å se hvordan kjemien er, lettere å avslutte på en ok måte hvis man går tur, enn hvis man f.eks. møtes hjemme hos hverandre. Og så er det greit å ha noe å gjøre også....vel, det er min oppfordring.
Til forsiden