Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Selvmord

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Selvmord

juni 18 2017 - 18:07
Føler med utrolig ensom og at helsesystemet jobber i mot meg. Tror helsesystemet vil at jeg skal dø. Har konkrete planer klar og vet hvordan jeg skal kunne gjøre det. Men vil jo egentlig ikke dø, men føler at kanskje det er eneste utvei akkurat nå. Vet ikke lenger hvem jeg skal kunne prate med. Noen som sliter med det samme og kan hjelpe før det blir forseint? Sliter og med utrolig angst akkurat nå, vet ikke hvordan bli kvitt det..
Avatar

Re: Selvmord

juni 18 2017 - 18:21
Er ingen måte å fikse det på opplever det samme. Er ingen håp igjen.
Avatar

Re: Selvmord

juni 18 2017 - 19:28
Takk for svar! Blir lei meg av at det ikke er håp igjen
Avatar

Re: Selvmord

juni 19 2017 - 00:07
Sliter med det samme. Helsesystemet fungerer ikke for meg heller og de forstår ikke. Prøvd selvmord før og vil mest sansynelig prøve igjen, kanskje til og med klare det. så skjønner hva du mener, men foreløpig prøv å ta en og en dag av gangen og prøv å bit tenna sammen, og prøv å sove så mye du kan, da merker du ikke så godt trangen til å gjøre noe. Er i hvertfall det jeg prøver på. Håper det vil gå bedre for deg etter hvert, men vill nokk ta tid dessverre.
Avatar

Re: Selvmord

juni 20 2017 - 15:23
Ingen bryr seg om de som blir mobbet og føler seg ensome. De bryr seg kun om de "populære"
Avatar

Re: Selvmord

juni 21 2017 - 06:45
hei :) jeg vet dette er ting dere mest sannsynlig har hørt før og det er ingen måte å forklare på hvordan det er å ha sånne tanker uten å ha vært i den situasjonen selv. Men jeg håper virkelig alle dere klarer å sloss gjennom dagene, fordi livet deres har så mye mer å by på. Nå vet jeg ikke akkurat alderen deres, men dere har et helt liv forran dere. Håper dette påvirker hvertfall litt på hvordan dere har det og jeg skulle virkelig ønske det var noe, noen kunne gjøre, men det er dessverre ingenting ... Alle dere er like mye verdt som meg og alle andre mennesker uansett rase, kultur eller berømmelse.
Avatar

min mening er....

juli 1 2017 - 22:13
at vi alle kan gjøre noe for å hjelpe hverandre. Være sammen, støtte hverandre......ja, det er ikke alltid helsevesen/hjelpesystemene virker så bra, man kan iallfall ikke stole på det. Hvorfor ikke prøve å treffe noen andre her inne i det virkelige livet? Slik at dere kan hjelpe hverandre? Ofte kan man få mest hjelp av dem som sliter med det samme eller lignende ting fordi det er de som forstår best. Det er jo uante ressurser her inne i forhold til å hjelpe hverandre/forstå hverandre. Sammen er vi sterke. Å snakke om problemene, være konkret, hjelper ofte, men det er viktig å velg med omhu hvem man snakker til. Men som sagt, bruk hverandre her inne, man kan jo møtes og gå en tur første gang for å se hvordan kjemien er, lettere å avslutte på en ok måte hvis man går tur, enn hvis man f.eks. møtes hjemme hos hverandre. Og så er det greit å ha noe å gjøre også....vel, det er min oppfordring.
Avatar

Re: Selvmord

aug 26 2017 - 02:46
Hei. Jeg har vært igjennom akkurat det samme. Eg klarte nesten ikke puste og hele kroppen knakk sammen hvis eg prøvde å stå på beina. Jeg har nå gått flere år uten å tenke på selvmord. Livet mitt har ikke blitt så mye bedre, men jeg har funnet en måte å klare å stå på mine egne to bein. Jeg har laget mitt eget støttesystem på en måte. Etter at jeg sluttet å ha selvmordstanker har jeg blitt voldtatt, slått ned av kjæresten min og hatt MYE problemer med ensomhet. Jeg vil bare få sagt at jeg vil gjerne være et støttesystem for dem det måtte gjelde!
Avatar

Jeg vil gjøre det snart og

sep 1 2017 - 00:17
Hei
Jeg sliter av eksil og ensomhet. Jeg har jobbet hard i Norge, i disse årene bor jeg i det, nesten 6år. Jeg har studert samtidig, og hadde bra jobb som ansatte til fylkesmannen. Har høy utdannelse fra Hjelmeland i kunst og skriving.
Men fra januar går alt galt og har jeg forferdelig dårlig mental. Jeg skriver en Roman på 700 sider og snart blir ferdig. Etter den prosjektet blir ferdig mitt liv er slutt og. En gang før ti år siden prøvde å ta livet mitt men det gikk ikke, noen dager var i koma og igjen kom jeg tilbake.
Den gangen blir ikke noen feil, jeg skal gjøre det perfekt. Jeg har ingen familie i hele Europa , ingen skal være trist for meg og for alle som begår selvmord. Vi er tapte mennesker, ingen bryr seg om oss.
KAFKA sier: "masse håpe finns i verden, men ikke for oss".

Ha det bra til alle dere
Kamyar
Avatar

Hei

sep 1 2017 - 00:50
Det er trist å lese at du er så deprimert. Jeg tenker at det er veldig synd at du som har så mange ressurser skal tenke slike tanker.

Jeg vil tipse deg om noe som har hjulpet meg og halvert grublerier og bekymringer og det er jo ikke så aller verst. Det har også hjulpet meg til å bli tryggere sammen med andre og dermed så har det løsnet litt slik at jeg har fått et par gode venner til og det går bedre på jobben. Det er mindfulness meditasjon. Det er enkelt men ikke nødvendigvis lett, det krever selvdisiplin og at man praktiserer hver dag og i tillegg jobber med å ha fokus på her og nå så ofte man kommer på det. Anbefaler deg å lytte til foredrag av John Kabat- zinn på youtube, bare det å lytte til han kan være en hjelp i forhold til å tenke klarere.

Håper du får det bedre
Til forsiden