Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når ensomheten sliter i kroppen..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når ensomheten sliter i kroppen..

april 7 2016 - 02:29
Når du føler deg helt alene på tross av folk i rommet.Når depresjonen ulmer og angsten for å gå ut døra bølger i kroppen. Når du ikke våger å møte andres blikk i frykt for hva de tenker om deg.Når du låser deg inne og ønsker du bare kunne slippe dette livet som river deg i filler.....Hvordan skal man klare å leve da ?
Avatar

Re: Når ensomheten sliter i kroppen..

april 15 2016 - 03:38
Lurer på det samme. Hadde en gang et godt sosialliv og venner. Jobn og skole. Nå er jeg ufør og alene. Savner alt som engang var men aldri kommer tilbake. Savner det hele tiden. Nå klarer jeg ikke snakke med fremmede eller se folk i øynene. Jeg er redd de skal se hvor skjør jeg egentlig er. Hvor ensom jeg er hele tiden. Hvordan få et sosialt liv når man bor i skogen nesten uten folk. Ingen plass å drs for å bli kjent med nye. Mista alt av interesse og motivasjon til å leve. Livet føles så ensomt og det er ett ork å bare eksistere.
Avatar

Vanskelig

mai 15 2016 - 02:36
Men må bare prøve..jeg vurderer å flytte pga ensomhet ..
Avatar

høytider

april 14 2017 - 18:43
Jævlig uff føler med dere , værst I høytider ta kontakt så snakkes vi
Avatar

Mange som har d slik

april 14 2017 - 19:11
Vært alene ei uke nå iet iskaldt hus m 2 tomme rom etter unga. .er så tomt å ensomt å d er også oppi skogen .har jevnlig kontakt med unga men d er så uvant at de ikke er her fysisk. Prøver se d positive hiver lille ting å tenke på d man har.
Blir litt mer ensom av sosiale medier der alke legger ut alt d hyggelige de Gjør m fam etc.
Alt er nok ikke rosenrødt for de heller.
D er alltid verdt slitet noe å leve for husk d allesammen; )
God påskehelg fra alene mamma
Avatar

Ensomhet..

april 14 2017 - 20:34
Jeg vet alt om hvordan det er å låse seg inne. Alt som frister er å være alene, og ikke slippe noen inn. Redd for hva folk som mener om deg. Det er viktig å være sosial med familie og venner. Prøv deg litt frem steg for steg. Det blir bare verre om man isolerer seg inne over lang tid.
Avatar

Jadaa.....

mai 1 2017 - 21:52
Hmf. Kjenner til de følelsene så altfor godt. Og de river i kroppen akkurat nå. Kan noen kvelder (ehh, hver kveld) titte på tv og plutselig blir skjermen, rar, og det blir vanskelig å puste. Så kjenner jeg kinnene blir våte og nesa renner. Joda, fy f... jeg griner, igjen. Golf ball i halsen og og massiv svetting fra øynene. Fy søren, jeg er drit lei av å være trist, blaut i øyane og ha puste problemer.

Kansje jeg kan virke som en snåling når jeg spør, er det ei voksen og ensom dame fra Kristiansand som vil dele ei flaske rødvin med meg. Hmm, jo det hørtes skikkelig snålt ut. Men jeg er ensom. Vi kan svette litt fra øynene sammen......
Avatar

jeg kjenner meg igjen i dette emnet

mai 4 2017 - 21:57
Jeg er innvandrer, tenkte at jeg egentlig har ordnet livet mitt da jeg kom til Norge for 2 år siden med mannen min, nå er jeg silt, ensom, trist, gråter masse, og bor i et lite sted faktisk uten familie og venner... jeg har det kjempe vanskelig nå...
Avatar

Re: Når ensomheten sliter i kroppen..

sep 6 2017 - 00:46
Når jeg leser tråder som dette skulle jeg ønske det var mulig å lage et hyggelig bo-kollektiv slik at man slipper ensomheten, alltid har mennesker som bryr seg i nærheten, fellesskap og trygghet. Hvis noen på Østlandet kunne tenke seg å leve slik så ta kontakt.. :)
Avatar

Hei.

sep 6 2017 - 07:21
Jeg er interesert i å bo i ett bofellesskap.
Jeg bor i Vestfold på Østlandet,men jeg er 38 år gammel å ønsker helst å bo i ett bokollektiv sammen med jevngamle og folk over 40 år.Jeg er ganske voksen av meg og aldersmessig så vil jeg bo og omgås jevngamle og personer over 40 år+

No fense til dere unge her inne.
Avatar

Hvor gamle er dere her inne.

sep 6 2017 - 07:22
Jeg er 38 år gammel.

Hvor gamle er dere andre på denne tråden??
Avatar

Uff.

sep 6 2017 - 07:28
For meg så er endeløs ensomhet pg kjedsomhet en skjebne værre enn døden altså.
Det var værst da jeg var i 20 års alderen.
Nå som jeg går mot 40 så går det litt bedre med meg.
Jeg håper det samme for dere andre her inne att dere får det bedre med årene,ta tiden til hjelp☺
Jeg unner ikke noe menneske å måtte gå igjennom åresvis med endeløs lang ensom og kjedsomhet her i livet.

Når alle runt meg har nok med seg og sitt så blir man glemt helt bort.Det er i hvertfall min livserfaring.

Hvordan er det med dere andre om det??

Avatar

Re: Når ensomheten sliter i kroppen..

sep 6 2017 - 20:07
Tanken om bokollektiv har også streifet meg. Noe sier meg at det bør organiseres godt for å få et godt resultat. Er det noen som har noen erfaringer?
Avatar

Re: Når ensomheten sliter i kroppen..

sep 17 2017 - 14:52
Jeg er 37 år gammel :)

Dessverre har jeg ingen erfaringer med bokollektiv i voksen alder. Men det blir jo kjempeviktig at alle er "på samme side" mht betalingsvilje/evne, generell ansvarlighet og evne til å ta hensyn til hverandre. Rusmisbruk er helt uaktuelt for min del. Ønsker ikke å bo med folk som ruser seg. Om folk er uføretrygdet eller på attføring er underornet, så lenge folk er innstilt på å betale sin del av husleia :) Jeg tenker at aleneforeldre med barn bare er fint, siden barn (og aleneforeldre, for den saks skyld) trenger folk rundt seg som kan støtte og avlaste.

Tenk så fint man kunne hatt det. Man kunne fått tak i en kjempefin bolig med bra standard, stor hage og tumleplass for alle :)
Til forsiden