Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mangel på nærhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mangel på nærhet

jan 14 2018 - 23:34
Jeg tenker at en av grunnene til at jeg føler meg nedstemt er mangel på nærhet og kos. Blir snart gal av dette. Vet ikke hva jeg skal gjøre. Når jeg er ute å reiser med fly håper jeg at jeg er den heldige som blir tatt ut til sikkerhetssjekk, slik at de kan kropsvisitere meg. 30 sek med noen som tar på meg er bedre en ingenting. Merker at hodet blir urolig av å ikke få nærhet. Noen som føler det samme eller som har tips?
Avatar

Jepp!

jan 14 2018 - 23:48
Sliter med det samme. Tror menneskelig nærhet er svært viktig for psyken.
Har du forsøkt å finne noen? Nettdating, tinder eller happn?
Avatar

Tja

jan 15 2018 - 00:06
Ja, er nok et grunnleggende behov. Har prøvd litt, men de få jeg har møtt igjennom nett har d ikke blitt noe mer med. Har lyst å bare møte noen ute i naturen feks. Har du prøvd å treffe noen via nett feks?
Avatar

Re: Tja

jan 15 2018 - 02:17
Dette kommer til å høres litt dumt ut, men hver gang jeg får massasje så føler jeg meg helt forelsket etterpå. Som om vi har delt noe helt spesielt og jeg føler at jeg har fått masse nærhet. Litt trist at jeg må betale for å få oppleve nærhet, men det funker veldig bra for meg. Bare et lite tips.
Avatar

Tja

jan 16 2018 - 13:29
Takk for tips. Ja, massasje gir en god følelse. Har ikke råd å gjøre så alt for ofte. Men skal unne meg det av og til.
Avatar

Hei

jan 16 2018 - 13:32
Legg meg gjerne til, om du vil :-)
Til forsiden