Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lyst til å lære å spille gitar? (treffe andre over en gitar?)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei TungtLiv.

des 7 2017 - 18:32
Jeg er klar for oppfrisking av gitarferdigheter. Du får finne noen datoer å tider som passer,så vi kan møtes. Du kan komme til sandvika en dag også kan vi se om vi finner ut noe. Mvh Frode. Jeg sender venneforespørsel også,så ser du at jeg har skrevet.
Avatar

Hei Benjamin.

des 7 2017 - 18:39
Tilbudet står ved lag. Vi kan møtes i Sandvika eller i Drammen. Fredager og helger passer aller best å møtes,men jeg har også tid på mandags formiddager (fram til 14-15 tiden),tirsdags formiddager frem til 15-16 tiden,onsdager etter kl. 15,og torsdager etter kl. ca 14. Da er det bare å plukke fram gitarene... Mvh Frode.
Avatar

onlyhuman

des 7 2017 - 20:43
Så ikke du hadde skrevet her. Kan ignorere PMen min. Tar kontakt igjen om par uker og ser om vi finner passende tider. Gitaren har ligget uberørt i 2-3 år nå, så må ta skikkelig vedlikehold og stemming når jeg kommer.
Avatar

Re: Lyst til å lære å spille gitar? (treffe andre over en gitar?)

des 11 2017 - 09:15
Misunner dere som kan være med på det, høres hyggelig ut! :) Gitar er fint! Spiller selv
Avatar

Hei!

des 12 2017 - 10:20
Det er hyggelig å høre.
Avatar

Hei Frode!

des 14 2017 - 12:04
Takker for svar. Jeg jobber mye nå i desember måned, men jeg har mulighet til litt klimpring nå på lørdag (16/12) om det skulle passe for deg (er ledig hele dagen). Ellers så er resten av måneden mer eller mindre fullbooket med jobb og julemas. Fra nyåret dukker det jo opp flere muligheter igjen da, så om det ikke skulle passe nå så kan man jo evt ta kontakt etter nyttår?

Mvh Benjamin
Avatar

Hei igjen Benjamin!

des 15 2017 - 13:40
Lørdag 16 desember går bra for meg. Hvor vil du møte meg? Midt på dagen passer fint,skal vi si at vi møtes på Sandvika togstasjon klokka 13.00? Jeg sender deg en venneforespørsel så får du telefonnummeret mitt der.

Vennlig hilsen Frode.
Avatar

Velkomen til et gitarmøte!

feb 11 2018 - 18:20
Da er jeg klar for å møte nye gitarintereserte! Her er plass til flere! Spiller du også gitar? Fortell! Venter spent:)
Til forsiden