Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lyst til å lære å spille gitar? (treffe andre over en gitar?)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lyst til å lære å spille gitar? (treffe andre over en gitar?)

april 1 2017 - 14:00
Hei! Noen er best til å treffe andre kun ved å prate jeg treffer andre ved å lære. Hvis noen her inne ønsker å lære å spille gitar eller lurer på noe som har med gitarspill å gjøre kan dere kontakte meg,jeg biter ikke, spiller bare gitar,og har gjort det hver dag i 27 år. jeg synes det er fint å treffe andre over en gitar. Tilbudet er fullkommet gratis og vil alltid være det, Betalingen min er å få treffe andre og spille og synge (hvis dere vil det). Fint om du bor i Drammen,Sandvika eller i nærheten.
Avatar

Hei!

april 22 2017 - 21:27
Så flott tiltak! Endelig noe positivt som skjer i nærmilijøet:) Carpe diem.
Avatar

Hei igjen!

juni 3 2017 - 11:44
Jeg skyver dette innlegget opp,så alle kan se det.
Avatar

Flytt

juni 3 2017 - 16:14
Flytt til Oslo :)
Avatar

Vel..

juni 4 2017 - 10:12
Da får gitaren flytte ut på egenhånd og se om den får seg noe billig og bra husvære for en billig penge.
Avatar

He he

juni 13 2017 - 21:35
:)
Avatar

Fremdeles ledig for de som ønsker gitarglede.

aug 10 2017 - 22:51
Ja du kan melde deg på om du har lyst,forhøre deg om dette er noe for deg. Det gjelder alle på forumet. Ta sjansen,aldri for sent med noe nytt,eller å friske opp gamle kunnskaper. Kom an folkens:)
Avatar

Re: Lyst til å lære å spille gitar? (treffe andre over en gitar?)

aug 13 2017 - 17:11
Kanskje vi kan starte en egen gruppe rundt Oslo?
Avatar

Hei!

aug 19 2017 - 12:00
Jeg så meldingen din først nå,sorry. Ja vi kan jo det. Kjenner du flere som spiller gitar eller som har lyst til å lære? Har du erfaring med gitar eller har du lyst til å prøve? Sikkert flere i Oslo på gitar,lengere vei for meg,men kanskje verdt å prøve hvis dette skal bli noe av en gang. Vi kan gjerne holde på en 2-3 timer når vi først treffes. Eller er det greit at vi møtes i Sandvika? Da kan vi møtes på midten,og der vet jeg om egnede gratis lokaler,hvor man også kan treffe andre som spiller. Vet du om egende lokaler? Kan du også tenke deg å være gitarlærer? Håper å høre mer fra deg. Vennlig hilsen Frode.
Avatar

Kan du høre gitaren kalle?

okt 10 2017 - 18:19
Kan du høre gitaren lokke,klinge,rope og le,da er du prarat til en gitartrall og prat!!! Kom igjen og sleng dere på folkens,jeg har hørt at det skal være sunt og sykdomsstaggende å lære seg noe nytt også,selv hvis du ikke kan det fra før. Gevinsten kan være stor og du tørr klimpre! Kom an folkens,la gitaren lede an! Det er bare å kontakte meg anytime,så lager jeg en gitarspiller ut av deg! Meld deg på i dag. Musikk gjør livet lettere! Det du drømmer om i dag kan bli en realitet i morgen,noe å vokse på og gripe,gitaren! I all dens nytte og prakt! Stram strengene og bli med! Glem ikke å synge! Hjertelig velkommen til gitarkurs!
Til forsiden