Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jenter vs jenter

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jenter vs jenter

juni 7 2017 - 13:37
Jeg har i mange år hatt problemer med å stifte vennskap med jenter. Ikke tar de kontakt for å få meg med på noe, og ikke får jeg nye venner. Derfor søker jeg heller guttevenner, men de blir som regel interessert i noe mer, så det blir også vanskelig.

Det jeg vet og har kommet frem til, er at jenter har lett for å bli missunnelig på andre jenter og jeg får bekreftet det også. Dette kan forsåvidt være ubehagelig og jeg har i dag kun kontakt med naboer og familie. Så til deg der ute som blir fryst ut, bare le av sånne folk. Bare strål ut din kjærlighet til de og vis at du faktisk liker denne oppmerksomheten fordi det er det det er! Jeg blir nå nesten litt sur om de ikke viser de blir missunnelig siden jeg har fått et annet perspektiv på det. Jeg bare ler Og tenker at jeg er jammen heldig! En dag vil alt ordne seg og man finner faktisk venner som bryr seg og tar deg for den du er uten å hate deg eller fryse deg ut.


Jeg var i en stor vennegjeng i mange år, men de har sakte men sikkert bare latt meg være. Trodde først det var noe galt med meg, men skjønte etterhvert de hadde problemer med meg og den jeg var. Nye venner slipper aldri helt inn, fordi det som regel ender sånn. Nå synes jeg gutter er mye mer behagelig å snakke med, men savner jentevenner men har innsett jg aldri kan få det utenom nettet. Gutter kan jeg snakke med alt om, og de er der for meg vet jeg.

Igjen, ikke bruk energien din på å grav deg ned! Fordi dem er missunnelig og vet ikke bedre!
Avatar

Guttevenner

juni 7 2017 - 20:46
Helt enig med deg. Kjenner meg igjen i det du nevner her ang guttevenner. Er guttejente selv. Men det blir vanskelig når de vil ha noe mer enn vennskap.
Avatar

Re: Jenter vs jenter

juni 8 2017 - 00:30
Det er vanskelig å få venninner, men det finnes ordentlig jenter også.

Er en guttejente jeg og, lurer på om d er pga interessene man har at jenter ikke gidder kontakt. Slik jeg opplever det.

Vil helst snakke med gutter selv. Syns jenter kan virke litt skumle. Eller plagsomme.
Syns det isåfall er bedre å ha kontakt med eldre damer. Det er litt dumt å tenke sånn men
Avatar

Re: Jenter vs Jenter

juni 10 2017 - 15:39
Kjenner meg veldig igjen i hvordan du har det. Gutter er så utrolig lettere å bli kjent med og snakke med, men når de begynner å ville noe mer kan det bli kleint.
Hadde selv en stor jentegjeng på barneskolen og ungdomsskolen, men etter at jeg begynte på vgs så var det akkurat som om de bare forsvant.
Avatar

Hei :)

juni 15 2017 - 09:08
Er gutt på 22, med motsatt problem ^^ Så hvis noen vil ha en å snakke med er det bare å sende mld :)
Avatar

Re: Jenter vs jenter

juli 4 2017 - 17:36
Kjenner meg så igjen i det som blir skrevet her! Hadde en venninnegjeng på ungdomsskolen - vgs, men når jeg startet på høgskolen ble det bare mindre og mindre kontakt og til slutt ingenting. Jeg synes i ettertid at det har vært veldig vanskelig å finne seg nye venner. Man kommer ofte bedre overens med gutter og jeg føler det er lettere å være seg selv rundt dem, men så er det som dere sier, fort gjort at de vil noe mer. Må si jeg savner veldig det å ha ei god venninne som man faktisk kommer godt overens med. Det er bare å sende meg en meld om noen vil prate og kanskje bli kjent? :)
Avatar

Heiia

juli 9 2017 - 02:13
Jeg kjenner meg utrolig godt igjen. Jeg har blitt fryst ut av vennegjenger utallige ganger, og har slitt så mye med "ryktet" mitt. Jeg er redde for jenter, og oppførslen min blir kanskje oppfattet som overlegen. Jeg elsker å flørte litt med gutter og er generelt en veldig jentete jente, så jeg har mange jenter som ser på meg som en konkurrent. Har ingen venner, da alle mine "ekte" venner har gått etter strømmen for å redde sitt eget skinn. Jeg er sviktet, men setter pris på de uansett om de sender et lite hei, og forsvarer de. Dette er et stort problem for meg! Ensomheten tar litt over. Kunne gjerne tenkt meg å prate mere med deg om det er mulig, evt andre jenter/gutter som er i samme situasjon:)<3 Håper alle finner noen som setter pris på deg, jeg leter fortsatt.
Til forsiden