Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Innadvendt = Evig singel?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Innadvendt = Evig singel?

okt 26 2015 - 02:47
Er en mann på snart 28år å har vært singel stort sett hele livet.

Er ganske innadvendt å trives godt i mitt eget selskap, å er nok singel mye pga det.
Jeg velger ofte å sitte hjemme isteden for å være sosial.
Folk ser jo bare rart på meg når jeg sier jeg ikke liker å dra på fest.
Har lit sosial angst også så å omgås folk jeg ikke kjenner er jeg dårlig på.
Jeg liker godt å være med de få vennene jeg har å familie.
Jeg er veldig snill å trivelig når jeg først blir kjent med noen.
Men jeg har ikke det sosiale behovet som de fleste ser ut til å ha.

Jeg er da en pen mann (har jeg hørt :p) jeg trener å er slank.
Jeg ser veldig ung ut mtp at jeg er snart 30år.
Men når en jente viser interesse så tørr jeg aldri å vise det tilbake.
Jeg regner bare med at de ikke er interessert siden alle nå tilldags er supersosiale å elsker å feste å styre.

Er det flere som er sånn som meg?
Jeg føler at jeg er den eneste.
Avatar

Re: Innadvendt = Evig singel?

okt 26 2015 - 22:26
Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver.
Har alltid blitt beskrevet som en rolig og stille jente, og ser på meg selv som introvert.
Er ikke så glad i å feste og sånn jeg heller, og merker også at det er lett å bli sett på som litt av en særing om man ikke har en ny fyllehistorie å komme med etter helga.

Jeg er som sagt ganske stille av meg, og merker at det nesten kan provosere folk. Så det er ikke så lett å bli kjent med folk, nei. Kjenner veldig godt til problemet.

Har vært i et dårlig forhold i flere år, og noe av grunnen er nok også fordi jeg ikke har så stort nettverk. Trives også med å være alene, men av og til kan det bli litt ensomt. Skulle ønske at jeg hadde noen få nære som jeg kunne ha støttet meg til.
Avatar

Re: Innadvendt = Evig singel?

okt 28 2015 - 14:22
Det er godt å høre at jeg ikke er den eneste som er sånn. :-)
Avatar

Re: Innadvendt = Evig singel?

des 15 2015 - 02:16
Der er bare å legge meg til hvis noen vil prate :-)
Avatar

Hei

des 15 2015 - 06:33
En må bare tillate seg selv å øve på dette. Men jeg kjenner meg igjen i det dere skriver. Noen som ha konkrete og realistiske tips og forslag til hvordan en kan øve på dette?
Avatar

Heisann

des 22 2015 - 00:58
Du beskriver livet mitt på en prikk, nesten litt skummelt! haha :)

Trives veldig godt i mitt eget selskap, og i og med at jeg ikke drikker, så syns jeg det blir unødvendig å dra på fester. Ikke liker jeg å feste heller, så holder meg hjemme. Klarer ikke helt å komme innpå folk jeg ikke kjenner fra før, så jeg prøver heller å unngå slike situasjoner så godt jeg kan. Dette gjør det vanskelig å møte nye folk, da spesielt de av det motsatte kjønn :P

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg kjenner på ensomheten iblant. Selv om man liker å være alene, så vil ikke det si at man ønsker å være ensom. Jeg skjønner også at man ikke kan sitte å vente på at andre skal komme til meg, men det er lettere sagt enn gjort å skulle kontakte folk for å finne på noe. Man stenger seg på en måte litt inne, og det er jo overhodet ikke bra.

Jente 22
Avatar

Re: Innadvendt = Evig singel?

des 22 2015 - 23:12
Moro å lese andre med samme situasjon

Jeg også trives veldig godt i mitt eget selskap, kanskje det er det som har gjort at jeg heller få nære venner. I ungdomstiden tilbrakte jeg det meste av tiden alene. Men likevel føler jeg at jeg kan fungere sosialt. Når det gjelder fest så har det hjulpet meg mye, ikke bare hjelper et par øl med sosial angst men det er også greit å observere den sosiale dynamikken.
Avatar

Re: Innadvendt = Evig singel?

jan 1 2016 - 14:00
Jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Jeg kan gi følgende komentarer om likheter og ulikheter;
Jeg har vært single hele mitt liv og er nå ca. 33 år.
Jeg har ofte behov for å være alene, men har og eit undertrykt behov for å være sosial. Undertrykt sidan jeg ikke klarer å tilfredsstille det da jeg nesten ikke har venner.
Jeg blir tilnærma alldri spurt om å delta på fest, men dei få gangane jeg har blitt spurd om det har jeg stort sett deltat selv om det ofte har vært ubehaglig for meg.
Jeg har alldri merket noen form for interesse frå jenter. Om det er fordi det alldri har blitt gitt eller fordi jeg ikke klarer å oppfatte det vet jeg ikke. Sidan jeg ikke har noe nevneverdig sosialt nettverk har jeg prøvd å oppnå interesse hovedsaklig på Internett. Så langt jeg kan bedømme er det ikke utsenede som er feil. Om jeg klarer å vise interesse tilbake har jeg så langt ikke hatt anledning til å finne ut.
Avatar

Re: Innadvendt = Evig singel?

jan 15 2016 - 00:59
Jeg skjønner hvordan du har det, men jeg vil si jeg er en blanding av introvert og ekstrovert da. Jeg setter utrolig mye pris på alenetid. Lese, se filmer, se serier og kose meg med mine egne tanker, og jeg kan bli sliten hvis jeg ikke får alenetiden min.
Men samtidig har jeg en veldig vill og spontan side som jeg ikke klarer å tilfredstille i perioder. Jeg har drukket mye og vært på mange fester og er ekstremt rastløs. Har hatt en del one night stands og sånt, men aldri noe forhold. Jeg er 26 år og har også vært singel hele livet. Jeg går og bærer på så mye psykisk smerte fordi jeg alltid har ønsket meg å få kjæreste siden 17 år alderen, men mannfolka er sjeldent interessert og jeg blir ikke ofte sjekket opp ute på byen :(

Jeg prøver virkelig hardt for å lykkes med dette. Jeg prøver alltid å forbedre meg selv sosialt, utseendemessig og intellektuelt. Jeg øver på sosiale ferdigheter ved å tvinge meg utenfor komfortsonen med å vær med på ulike aktiviteter som klatring for eksempel. Jeg har sluttet å drikke denne måneden, for jeg merker hvis jeg drikker mer en to pils så blir jeg så trist når jeg kommer hjem og alle de vonde følelsene skyller over meg. Jeg kommer bare ikke over at jeg skal være så forbanna uattraktiv at ingen liker meg og jeg ser ingen løsning på det :(
Avatar

Velkjent smerte

jan 18 2016 - 02:23
Får vondt i meg av å lese disse svarene.

Hvis noen har lyst å bli kjent, så er det bare å ta kontakt =)

er blitt kalt en mus siden jeg er så stille når jeg er rundt folk, men liker egentlig å snakke.
Kan snakke veldig mye og kan ta helt av. Har vært alene for det meste i livet mitt, alltid tenkt at jeg må forandre meg for å klare å få kontakt med noen i det hele tatt. Jeg prøver fortsatt å finne på ting som kan gjøre meg mer sosial for å passe bedre inn for jeg vil ikke tilbringe livet mitt som ensom lenger.
Avatar

Re: Innadvendt = Evig singel?

jan 22 2016 - 15:29
Hei! Jeg føler plutselig at jeg har funnet noen som føler det som jeg gjør. Jeg er 19, noe som mange ville sagt ''ahh du er så ung, hvorfor gjør du ikke ditt/datt''. Jeg liker vel å tenke på seg selv som veldig kjedelig..uheldigvis er det det folk alltid har sagt om meg, og det har bare blitt sittende igjen. Jeg liker for det meste å være alene, men jeg vil jo finne på ting med folk. Men jeg er bare ikke noe partyløve, så folk bare shutter meg ut. Jeg vil ikke være ensom. For jeg føler at jeg er ganske morsom og har mye å si ..bare folk ikke dømmer meg fordi jeg ikke drikker eller har sosial angst for å være med folk jeg ikke skjenner så godt. Men når jeg får muligheten til å bli kjent med dem så kan jeg virkelig gi alt..
Avatar

Innadvendt = Evig singel?

jan 23 2016 - 23:11
Nu har det gått næstan 2 år sen man hade ett førhållande. Ska man vænta 2 år til før at treffa noe ny ; / sux kind of!
Avatar

...

jan 23 2016 - 23:23
Evig singel her å, også ensom
Avatar

Re: Innadvendt = Evig singel?

jan 24 2016 - 08:12
Kjenne meg igjen i veeeldig mye der! :0
E 22 år å har aldri hatt kjøreste, å det e ikkje det at eg ikkje har prøvd!... har sikkert prøvd for mye og for alt eg vett. Va MYE å festa når eg va yngre, men det har egentli di 2 siste årene bare dabba av, eg har ikkje vart ute på fest me folk siden 31. Oktober. Drikke gjerna litt hima me meg sjøl men det e vanligvis det. Har noen få (goe) venner som eg kan ta kontakt me korti eg vil uten at det e kleint, å eg kan og nermast ikkje la meg hørra fra på ei uka uten at folk trur eg ikkje ønske å ha venner osv. Vil kje sei elle tru eg har noe sosial angst av noe slag, men eg vett bare at noen sosiale sammnehengar kan eg bare ikkje fordra. Samma me å gå på public places og.. eg hate å gå på storsenter å ta shopping me folk, eg vil helst bare springa gjennombutikken, kjøpa akkurat det eg trenge, kanskje kikka litt å komma meg him igjen. Folk ser på meg som ei gla å smilande jenta som egentli kommer overens med di aller fleste, å faktisk litt morsomme av meg :)
Men når ein e singel heila livet så blir ein jo ensom, når ein føle at ein ikkje hørre heilt te fordi ein ikkje like di typiske sosiale eventene som kanskje sko vart "normalt" å lika, så føle ein seg ensom.

Men eg for min del ser ingen ting galt i å verdsetta aleinatid, ein må jo vell først å fremst elska seg sjøl (trives i eget selskap) før ein kan forventa alle andre til å gjør det? :-)

Men det e nå så, uansett ko mye ein like å var aleina så føle ein litt på ensomeheten iblandt.
Introverte folk e faktisk ein av di bedre trur eg, men og sjeldnere.
Avatar

Re: Innadvendt = Evig singel?

jan 24 2016 - 14:27
vel, hadde en venn for en stund siden som var typisk innadvendt, var klar over det, og trivdes med det. Jeg var imponert over hvor godt han trivdes i sitt eget selskap uten å føle seg ensom. Nå har han funnet seg ei dame som han trives godt med. Jeg derimot, er utadvendt, men har opplevd mye negativt fra andre mennesker, så jeg holder meg mer for meg selv enn hva som egentlig er godt for meg og min personlighet. Jeg er fremdeles singel, og har stort sett vært det hele livet, og jeg er over 50 nå.....så jeg vet ikke om det med å være singel eller ikke er det som betyr noe når man skal finne seg en partner...
Avatar

Re: Innadvendt = Evig singel?

jan 26 2016 - 21:17
Har ikke vært inne her på en stund.
Men tusen takk alle som har skrevet her.
Det gjør godt å vite at det er andre så er som meg.
Føler at jeg er motsatt av alle andre hele tiden. :-)
Avatar

Re: Innadvendt = Evig singel?

feb 2 2016 - 18:34
Jeg er en jente på 20 år. Jeg er ikke så glad i å gå ut eller være så mye rundt folk Pga jeg kan plutselig få prob med å puste som er angst.
Jeg er også jomfru og føler for meg at det er vanskelig å finne en gutt eller en modn en som kan like meg for hvordan jeg er og ikke bare ha sex.
Jeg føler meg alene selvom jeg har en del folk jeg skjenner rundt meg, men føler meg også ensom pga jeg ikke klarer å dele mitt liv med en partner.
Jeg føler at jeg kommer altid til å være jomfru og ensom. Vet ikke om det er her jeg skal skrive om dette her, men vet ikke til hvem jeg skal snakke om dette temaet her om.
Ja det er ikke ille å være jomfru, men samtidig det gjør noe med det, du blir mer usosial, mer usikker og gjennom tiden så har jeg bare tukket meg mer og mer tilbake. Jeg vil ha en som jeg kan føle meg konfortabel en som kan få meg til å aldri føle meg ensom , en som kan forstå meg , men det er vanskelig.
Er redd at jeg aldri kommer til å finnne den `` rette`` og kommer altid til å være alene :(
Avatar

Hei til dere alle her..

feb 10 2016 - 12:28
Jeg er en ganske sjenert dame på snart 40.. Jeg likte ikke fest mm da jeg var tenåring og "alle andre" drev med det..Noe av grunn var kanskje at jeg følte mg litt vel mye "utafor" fra før da jeg var ilag med klassen jeg gikk i mm. Har for det meste blitt kjent med gutter gjennom nett.. (brev i starten!)Syns det var enklere..Nå idag er det jo også mer vanlig måte nettdates.MEN ikke alle er ærlig..og noe annet veldig viktig er jo å føle du kan være helt ærlig og åpen mot den personen også..uten bli sett på som rar! Ikke bare bare..men det finnes som regel en som passer tilslutt! Ingen er perfekte..- det må man huske..så kommer det an på hva dere kan leve med og motsatt vei igjen.Man må også finne en balanse og å kunne møtes også litt på halvveien et forhold..Tror noe av det viktigste er å kunne prate om alt ilag samtidig som man har litt til felles men ikke alt☺ Har hatt et par lengre forhold..Også vært ensom i forhold og ikke møtt særlig forståelse..-da går en lei og det er bedre være alene! Men det fant man ut etter ha grua seg til gjøre slutt av redsel for bli enda mer ensom! Men..da man går til punktet være utro så skjønner en at noe må gjøres! Liker ikke utroskap i hele tatt..likevel så var jeg det..og det var litt godt få bekrefta at man fortsatt var litt attraktiv..-Vet med mg selv at hadde jeg hatt det bra og følt jeg kunne prata mer mm..-så hadde jeg aldri vært utro!! Har aldri skjedd mer heller. Rett etter det ble slutt ( og heldigvis ikke som bitre uvenner.. Fant ut vi bare hadde sklidd laaaangt fra hverandre!) -Da traff jeg flere..Ikke samtidig da.. Jeg traff en..ble med til sengs..og gjentok seg..Og da jeg skjønte det ikke betydde mer enn det enn når han ville ha seg litt..så ble det en ny..samme der..Ble veldig gla i enkelte av dem..men gikk jo kun en vei.. Angra noen ganger men så var det også den følelsen av å være "bra nok" og "attraktiv" akkurat da..Var ikke så mange da.. for jeg følte jo også litt at det gav ikke det jeg ønska egentlig! -og gråt jo litt da jeg følt mg litt svikta av de jeg hadde blitt gla i etter fler treff..Skjønt jo at jeg likevel ikke var bra nok!
Tok noen år før jeg fant ekte kjærlighet igjen. Da jeg traff han synes det tydelig at han var litt mer sjenert enn mg..Han bodde litt unna så han ble til neste dag..( og vi hadde sendt flust m mld til hverandre først om alt!)Men ble nesten enig at han kunne sove på sofan. Vi gikk tur og spiste middag..og jeg likte han mer og mer etterhvert. Han var ikke som mange av de andre jeg hadde møtt..Da han dro dagen etter tenkt jeg at vil sikkert ikke høre mer der heller..Men gikk ikke sånn! -så nå har vi snart vært ilag ett år og jeg har flytt til han
Til forsiden